The day after tomorrow

Dro seg inn til by'n kl 13.10 gjorde man. Traff Roger og Cesilie på bussen, fulgte Cesilie til toget og dro med seg Roger til Big Bite (ja, man kjøpte også mat til den evigsultne fyren). Kjøpte så kinobilletter til The day after tomorrow (18.30) og dro så til Nettfint for å slå ihjel et par timer.

Det endte med at naboLine ble med oss på kino. Filmen var utrolig bra laget!! Litt skumle spesialeffekter til tider og en naboLine klamrende til seg på enkelte litt for spennende stadier av filmen, overdreven bruk av ordet super, men ellers meget bra underholdning!
Bra innspill av Bilbo.. jeg mener Ian  Holm og Donnie Da.. jeg mener Jake Gyllenhaal og masse forfrosne mennesker. :D Absolutt stilig!
Og JA man var overbevist om at verden ville være dekket av snø da man spaserte ut fra kinomørket.. Nesj, jeg blir da ikke påvirket av film. Never! (har til og med overnattet ute for å få tak i RotK-premierebilletter, blir slett ikke påvirket... skjer bare ikke)

Uansett så er Span ekstremt tøffe. Nesten like bra som Thelema jo :p (jeg sa nesten, jeg er på en måte litt frelst...)
Følgende er rappet fra Dagbladet.no og kan leses i sin helhet her

Basset mot NRK

TO AV TRE BASSISTER: Span i aksjon på Rådhusplassen under «VG-lista topp 20». Vokalist og «bassist» Jarle Bernhoft (t.h.) spiller vanligvis rytmegitar, mens «bassist» Fritjof Nilsen (t.v.) vanligvis trakterer sologitar. Bassist Kim Nordbæk (utenfor bildet) var den eneste med korrekt strenge-instrument lørdag.
Foto: Kim Erlandsen/NRK Upunkt

I protest mot at de ikke fikk spille live, gikk rockebandet Span på scenen med tre bassgitarer.


Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits