Ze weekend

Kris sliter med å venne seg til ferie-fenomenet. Er overbevist om at man skal på skolen i morgen. Nei, man skal opp klokken 12 og dra til by'n kl. 13.10 og være med Roger (evt. andre mennesker, hvem vet hva den duden der finner på). Man tror planen er å se The day after tomorrow, men ting går ikke alltid som planlagt når man henger med den fyren der...

Fredag ble man ferdig med husmaling!!! Herre så herlig... *sukke*
Tingen fant ut at  hun skulle bli hos Kris til lørdag, som i og for seg var helt grett =) Men det endte bare ikke slik. Roger kjedet seg nemlig i 23-tiden og spurte om vi ikke kunne komme å være med ham? Han kan umulig ha visst hva han bega seg ut på... Nope.. Det har seg nemlig slik at man kjedet seg litt her i gården også, så man bestemte seg for å faktisk dra ut til Roger med siste bussen fra Straume (00.30). Siden det ikke går buss herfra så seint (eller noensinne) bestemte man seg for å gå gjennom skauen, det var jo tross alt fremdeles lyst. Man kom seg fra destinasjon X til Straume på 13 min. Meget bra gjort!!
Mr. R fikk seg litt av et sjokk da vi faktisk dukket opp (eeeevig sløv var han også). Ikke hjalp det at vi krevde å få mat i tillegg. Endte med at han gikk å la seg på broren sitt rom mens Kris og Tingen så på Titan AE (diggbar tegnefilm) og stjal sengen hans. Fun. Man delte da altså en dyne og sov til 12.
Dro til by'n, hang der i noen timer og dro hjem. Har daffet (og plukket brakenåler utav skoene) siden.
Hva har så du gjort i helgen?

Shiny
Postet av: Marina

Må være litt av et problem! Tok selv en uke fri (for første gang på tre år) men nå er det slutt og jeg må pent venne meg til tanken på å dra på jobb i morra. Jeg prøver å overbevise meg selv om at det kunne vært verre, men det går ikke så bra.

21.06.2004 @ 06:58
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Kristian

For et liv... ;) Hehehe... Ferie er bra... Aldri hatt så mye å gjøre som nå jeg! :)

21.06.2004 @ 17:55
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: delirium

...ferie... *sikle* ... er ikke det aller minste misunnelig... neida. Overhodet ikke ...

22.06.2004 @ 11:34
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits