Genau

Altså. Hva er det denne leilighten mangler? Prosjektør og lerret? Espressomaskin? DVD'er som faller i smak? Nei, det er faktisk fjernkontollen til dvd-spilleren.. DVD'ene er jo selvsagt på tysk og spilleren er litt eldgammel, så er jo helt umulig å få ting på engelsk.. Ikke er jeg særlig stødig i tysk heller. Akk, pity me..

Var på Liechtenstein Museum i dag, var jo en smule interessant. Eller, det var en smule helt til vi kom inn i et rom der veggene var dekket med bøker.. Ikke noe ringere enn Fyrsten(?) av Liectenstein sin personlige samling.. De som har sett Beauty&The Beast vil kanskje muligens skjønne hva jeg snakker om, når jeg sier det var etasjer med bøker oppover.. For en fantastisk opplevelse, ble nesten en tårevåt avskjed da vi måtte gå for å spise. Hvem trenger mat når man har sjelemat?

Kanskje køye snart. Ta med meg et glass med kirsebærjuice og lese boken min. Kan funke det ja!

Shiny
Postet av: Beistet Line

Et SÅNT bibliotek skal eg ha i det fremtidige huset mitt, som forøvrig og skal ha en masse hemmelige rom... og helst et observatorium med stjernekikkert

22.03.2005 @ 00:41
Postet av: Linda

Åh ja.. Høres ut som et kult bibliotek! Jeg skal også ha sånt.. Det skal først være et vanlig bibliotek med juss-bøker og fagbøker og sånt, men en av bak en av bokhyllene skjuler det seg en hemmelig stentrapp.. Den fører videre ned til en underjordisk kjeller med rekker på rekker med bokhyller med spennende bøker om vampyrer og slektskrøniker! Mvuhahaha... :D

22.03.2005 @ 00:45
URL: http://bee.sprayblogg.no
Postet av: delirium~

Å - herregud.Bokbiblioteket. Fine. Jeg vil også dra dit. Og kikke på det. Dæven. Egentlig burde jeg vært rik og hatt et fint enormt bibliotek midt i huset mitt. Men så stort er ikke fine huset, og dessuten har jeg ikke så mange bøker (enda) - og nå bare babler jeg. *dagdrømme*Kos deg på ferie!

22.03.2005 @ 10:36
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium~

He he -Det *er* meg Kris! Men selv om du truer med at de har tenkt til å sende meg Britney sin parfyme i posten kunne jeg ikke se noen klare bevis på det. På den annen side så er flakongen kul på en sånn 1920-talls måte. Og hun har helt sikkert ikke designet den selv. (På den annen side stinker sikkert parfymen høgg *s*)

22.03.2005 @ 16:14
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits