Meep

Jeg ville bare si takk til alle som har medfølelse for meg og min halvdøde pc, den er jo nesten livet mitt (eller noe litt mer suppete om du skulle foretrekke det). Jeg har ubeskrivelig mye dill på den pc'en, som jeg ikke har lyst å miste, god plass er det også på den. Men men, det er vel saker og ting man kan klare seg uten her i verden.
Til alles info: Det er ikke noe i diskettstasjonen eller cd-romen (faktisk det første jeg sjekket *stolt*). Jeg prøvde meg på bios, men det hadde liten/ingen effekt på oppstartsnektingen. Jeg har riktignok aldri hørt om bios før, ihvertfall aldri fikset på det, men det var jo skjønnandes-ish.

Ellers hadde jeg en geografiprøve i dag som ville passet svært godt til grunnskolelever av ikke-smarteste sort. Damen må tro vi er seriøst usmarte. Dette vil da ikke nødvendigvis si at jeg får noen god karakter, stein klarer bare ikke å engasjere meg noe særlig.

Jeg skal skrive en 7 siders særoppgave om London. Den skal jeg levere inn om 3 uker. Dette virket jo som en ekstremt god idé, men det var det tydeligvis ikke. Kris er blitt helt blank når det gjelder å skrive sammenhengende fagtekster, selv om emnet interesserer meg. Det jeg faktisk klarer, er å skrible ned en evigvarende engelsk wanabe-fantasy historie, sånn isteden for å følge med i timene. Det jeg også klarer (mens jeg skriver) er å høre på musikk på md'en min og se hvor høyt en penn klarer å hoppe. Denne pennhoppingen er blitt en sport samtlige av mine venner også driver med. Trimming av penner er det vi bruker leksetiden på. Oh yeah.

Samfunnslære, geografi (eller geologi som jeg heller vil kalle det.... gah!) og norsk er fag jeg kunne vært foruten. 

Jeg tror ikke jeg er en noe særlig engasjert elev. Jeg er sikkert en slik en som alle lærere gruer seg for å undervise. Bortsett fra de andre språklærerne da, de ser ut til å takle min tilstedeværelse ganske bra (nei, dette gjelder ikke tysk. Tysk er ondskapen). Spansk og engelsk, yay... Vi skal muligens til Spania med spansk-klassen til neste skoleår, dette kan bli bra saker. Ikke det at jeg liker spanjoler noe særlig, eller Spania for den saks skyld. Men sant, fri fra skolen!!

 


Shiny
Postet av: Aniiita

Tysk er jo heaven ;) Hihi.Forresten ja, jeg skal ha geografiprøve i morgen. Gruer meg :/ Hvem pokker kom på å ta kart, bergarter, jordskjelv&vulkan og alt annet om jordas indre, og blande det sammen til et herlig sammensurium? Og attpåtil få oss til å pugge vilt og heftig på det for så å ha en deilig prøve om det? Er jo helt fantastisk :|Ellers da? Noe nytt? (utenom pennspretting, that is) :D

20.10.2004 @ 23:57
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: kirsebæret

Hmmm.. jeg har alltid syntes at geografi var så morsomt. På videregående var det faktisk et av favorittfagene mitt. Tysk var også ett av de bedre fagene syntes jeg. Men spansk var best! (så der er vi i det minste enige!)

21.10.2004 @ 00:40
URL: http://kirsebaer.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Yeah fri fra skolen stemmer jeg også for. Hvor lenge er det til juleferien tru?

21.10.2004 @ 02:04
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

Geologi var drepen! Vi måtte gå på lange turer på toppen av et fjell for å kikke på den visstnok nyyydelige rombeporfyren. Og så måtte vi skrive en laaaang særoppgave: Jeg skrev om Sør-Afrika. Mange sider, bilder knallbra oppgave faktisk. Jeg ble skikkelig SuR da vi fikk den tilbake og det viste seg at han ikke hadde lest noen oppgaver: alles kommentarer var som "burde hatt sidetall", "fin innholdsfortegnelser", "pene bilder" osv. Og aLLe fikk 5, selv de som hadde jobbet med den et par-tre timer. *frese og koke*

21.10.2004 @ 10:32
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium

Har ikke du en bra oppskrift på mulled wine?

28.10.2004 @ 16:41
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits