Nattobservasjon

Jeg har veldig lyst på en slik tannbørste med tungeskrapeting på... OG sånn tanntrådting. Bare sånn for å få det ut. Jeg er tydeligvis lettpåvirkelig av reklame (utrolig dårlig reklame I might add).

 

Ellers vil jeg bare få nevne at en av de ansatte (ganske pen ung mann) på platekompaniet hadde A Perfect Circle - 13th step t-skjorte på seg. Trodde jeg skulle svime av (kanskje litt vel dramatisk, but you get the drift). Ingrid og Vibbi fikk seg i det minste en god latter =)

 

Now Playing: American Beauty OST


Shiny
Postet av: Linda Elise

Hehe ;) Utrolig gøy å lese bloggen din, du er så rett frem i det du skriver. Aner ikke om jeg har skrevet dette før, men måtte bare skrive det :)

20.06.2005 @ 08:11
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams
Postet av: delirium~

Du røyker sant? Løp og kjøp tannbørste med tungeskrapeting. Og hils på tungen din igjen! For ikke å nevne hvor mye bedre ånde du kommer til å få. Jeg elsker (ok, kanskje litt drøyt) min sånn tannbørste!

20.06.2005 @ 13:23
URL: http://bakskyggene.sprayblogg.no/
Postet av: Kris ,The Grumsy One

Linda Elise: Tusen takk! Slikt er alltid koselig å høre =) Delirium: Takk for anbefalingen, nå fikk jeg om mulig enda mer lyst på en slik en :DJeg prøver å være en ikke-røyker. Ganske vanskelig av og til.. Eier ikke viljestyrke

20.06.2005 @ 17:43
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: vibbi

kan vi kjøpe sånn i morgen?? jeg stemmer for h&m! *angel*

20.06.2005 @ 21:45
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: delirium~

Jeg forsøker også å være en ikke-røyker. Men jeg har gitt opp. Sigger hver dag - og det blir vanskeligere, og vanskeligere å la være. Har jeg lagt igjen nikotinen hjemme blir jeg litt grinete merker jeg... Ja, ja. Jeg skal nok slutte en gang, inntil da blir det tungeskraping og fluorskylling!

21.06.2005 @ 13:38
URL: http://bakskyggene.sprayblogg.no/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits