Nattobservasjon

Jeg har veldig lyst på en slik tannbørste med tungeskrapeting på... OG sånn tanntrådting. Bare sånn for å få det ut. Jeg er tydeligvis lettpåvirkelig av reklame (utrolig dårlig reklame I might add).

 

Ellers vil jeg bare få nevne at en av de ansatte (ganske pen ung mann) på platekompaniet hadde A Perfect Circle - 13th step t-skjorte på seg. Trodde jeg skulle svime av (kanskje litt vel dramatisk, but you get the drift). Ingrid og Vibbi fikk seg i det minste en god latter =)

 

Now Playing: American Beauty OST


Shiny
Postet av: Linda Elise

Hehe ;) Utrolig gy lese bloggen din, du er s rett frem i det du skriver. Aner ikke om jeg har skrevet dette fr, men mtte bare skrive det :)

20.06.2005 @ 08:11
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams
Postet av: delirium~

Du ryker sant? Lp og kjp tannbrste med tungeskrapeting. Og hils p tungen din igjen! For ikke nevne hvor mye bedre nde du kommer til f. Jeg elsker (ok, kanskje litt dryt) min snn tannbrste!

20.06.2005 @ 13:23
URL: http://bakskyggene.sprayblogg.no/
Postet av: Kris ,The Grumsy One

Linda Elise: Tusen takk! Slikt er alltid koselig hre =) Delirium: Takk for anbefalingen, n fikk jeg om mulig enda mer lyst p en slik en :DJeg prver vre en ikke-ryker. Ganske vanskelig av og til.. Eier ikke viljestyrke

20.06.2005 @ 17:43
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: vibbi

kan vi kjpe snn i morgen?? jeg stemmer for h&m! *angel*

20.06.2005 @ 21:45
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: delirium~

Jeg forsker ogs vre en ikke-ryker. Men jeg har gitt opp. Sigger hver dag - og det blir vanskeligere, og vanskeligere la vre. Har jeg lagt igjen nikotinen hjemme blir jeg litt grinete merker jeg... Ja, ja. Jeg skal nok slutte en gang, inntil da blir det tungeskraping og fluorskylling!

21.06.2005 @ 13:38
URL: http://bakskyggene.sprayblogg.no/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits