Bokdag og omvisning av nye elever

Akk, så tungt det var å stå opp i går.. Kom meg såvidt inn på badet og det var jammen meg i halvsøvne. Jeg er ikke ment for skolen evt. skolen er ikke ment for meg. Kveldsskole hadde kanskje vært tingen. Hm.

Jeg kom i klasse med nesten alle de jeg ville (dvs. de jeg ville mest), noe jeg er ekstremt fornøyd med! *hoppe opp og ned av begeistring* Jepp, du kan anta at jeg ikke liker å møte nye folk noe særlig. Jeg er tydeligvis en av de som ikke finner det spennende. Mihi.

I dag måtte vi vise rundt de nye i klassen, siden de må gå på vår skole (skolen de gikk på har ikke vk1). Litt py for dem, men egentlig helt grett for meg. Det slo meg at jeg er utrolig uflink til å vise folk rundt.

Dette var da det vi gjorde på slutten av skoledagen. Begynnelsen brukte vi egentlig på å jakte på førstiser, de skulle kjøpe bøkene mine enten de ville eller ikke!! Fant heldigvis en jente jeg solgte alle (utenom en av) bøkene mine til. Flinke førstisen (som til og med er på bussen min og heter det samme som meg, nesten).

Etter "skulen" (tenk å bo et sted der de snakker stril..:p) drasset vi de resterende bøkene våre inn til by'n og satt oss på Torgallmenningen for å selge dem. Faktisk utrolig koselig å sitte ute under tak og selge bøker når det regner. Spiste lunch gjorde jeg også (rundstykke med nugatti fra mini-tube på). Meget fornøyd er jeg også med at jeg fikk kjøpt alle bøkene jeg trenger (utenom tyskbøkene) for det jeg tjente på salg. Jeg er en skikkelig business-nisse er jeg.
 
Ick, i morgen begynner undervisningen.. Dvs. jeg må stå opp 6.30 for å rekke bussen 7.15.
Begynner heldigvis kl 9 om mandagene, vil jo ha mest mulig søvn etter helgenes strabaser..

Shiny
Postet av: majja

Ååå så kjipt... slutt på ferien nå? :PTenk på meg som så og si har kjøpt bil, og kan kjøre til og fra jobb.. og tjener svin med penger... Valgt feil har du... ;P

19.08.2004 @ 20:38
Postet av: Linda Elise

Hehe, jeg begynner ikke før klokka 14:00 på mandagene, slå den du :)

20.08.2004 @ 00:17
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: marius / martini

ja, faen.. bøker hadde vært greit og selge... tror ikke eg kan få solgt en eneste bok da... ( siden alle er vel ett par år gammal no :P ) men men... skole hadde vært en god ting og gå på... eg kom ikke inn på kveldsskole ( måtte være 20 :P ) så da tar eg og leser hjemme... ( får man håpe det går bra... )

20.08.2004 @ 06:20
Postet av: [ina]

hvis du har veldig lite lysst å stå opp en dag, kan du jo bare tenke på meg som må stå opp 5.30. for å nå 06.15 buss. Å så må jeg ta båt. å så må jeg ta buss igjen. før meg på skolen være. :( Men valgt selv(nesten). siden kan flytte hvis jeg vil. men d så forbasket dyrt.

20.08.2004 @ 13:37
URL: http://mhm.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits