Døgnvillhet

Jeg har anskaffet meg en særdeles artig døgnrytme. Artig er vel kanskje å overdrive litt da.. F.eks i dag sov jeg til omtrent 16, som vil si at jeg ikke får sove før kl 4 (merkelige 12-timerstingen). Jeg har gått tom for filmer å se og bøker som jeg har lyst til å lese akkurat nå (leselysten løp sin vei), så som oftest ender det med at jeg vandrer rundt i huset og gjør husarbeid. Jeg laget nettopp en sjokoladekake, men får en smule dårlig samvittighet ved tanken på å spise av den. Nesten så jeg må ta meg en løpetur her. Gresselig matpsyke.

 

I Harstad, som jeg skal reise til om bare noen få dager er det lyst 24/7 på denne tiden av året. Kan bli en veldig interessant opplevelse.

 

Fant et gammelt dongeriskjørt i skapet som var for langt. Det kan kanskje virke som om jeg har blitt lavere, men egentlig har jeg bare blitt smalere slik at linningen er lenger nede, ikke noe fishy business her med andre ord. Fikset en deal med mamsen: hun legger det opp mot at jeg stryker litt klær.

 

På onsdag er det siste skoledag. Må stå opp tidlig.. Grumf. Men kommer meg ut av huset da og får vite karakterer. Veldig spennende.


Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits