Paris

 

 

Yup, jeg er tilbake fra Paris og har til og med hatt en mattetentamen.

Må si at Paris er en fantastisk by! Kan ikke tro jeg ikke har vært der før nå! Utrolig masse fint å se på, mange fine steder å ta seg en rusletur, dog veldig mange par som ser veeeldig forelsket ut og sånt. Og, selvfølgelig, maten man spiser har iiiingen kalorier. Damdidam.

 

Vi bodde på Montmartre, omtrent rett ved siden av Moulin Rouge og helt rett ved siden av Montmartre gravplass, som var veldig stilig, men skummel. OG så var vi på Salvador Dalí utstilling. Fantastiske mannen! Kjøpte meg et "smeltet klokke smykke" om man kan klare å se for seg en klokke i sølv som har smeltet rundt et tau omtrent som på treet på bildet nedenfor, da har vi det.

 

 

Jeg har på 4 dager klart å gå fra å være veeldig lite turistete til helt ekstremt. Har kjøpt 10 små eiffeiltårn nøkkelringer (til mine venner, ikke meg), en alpelue og minisjampiser. Også bursdagspresanger da, hvorfor har alle bursdag nå? Bare fordi jeg har litt penger for øyeblikket det kanskje? Ellers veeeldig gøy å snakke med fransk aksent, selv om jeg på ingen måte kan språket. Bilder fra turen kan man se her, hele 141 stk.


Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits