Jeg skulle vært datageni...

Pc'en min er død... Det er liv i den, den nekter bare å starte ordentlig... Dette kan bli en meget tung tid fremover, der jeg ikke kan luske rundt inne på rommet mitt, men må sosialisere meg med mine foreldre.. Akk..

Jeg får følgende beskjed:

Boot from atapi cd-rom: Failure...

Ugyldig systemdisk
Sett inn en annen disk, og trykk en tast


Skulle gjerne ha gjort det jeg, bare aner ikke hva slags disk det er snakk om!!! *rive seg i håret*
All hjelp mottas med takk, ja....

Shiny
Postet av: Linda Elise

Dette er jo innmari grusomt, men jeg har nok ikke noe hjelp å gi dessverre.Men jeg hyler ut: Hjelp Kris!!!

18.10.2004 @ 20:22
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Marina

Har du en disk i? I så fall kan det hjelpe å ta den ut. Jeg prøvde engang å starte en pc med en DVD i, og den var ikke smart nok til å forstå at den skulle ikke lese fra den disken akkurat da...Ellers har nok pc'en din et problem med å lese en fil fra harddisken, men jeg husker ikke engang hva en pc leter etter når den starter opp.

18.10.2004 @ 20:41
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Marina

For ille at det ikke kunne være noe enkelt...Men se! Nå begynner du å få pc-fikse reklamer på siden din. Kanskje de kan hjelpe? ;P

18.10.2004 @ 20:52
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Kristian

Dersom du kjenner noen som fortsatt har windows 98 (likely, eh?) kan du få dem til å formatere en diskett som oppstartsdiskett. Da får du ihvertfall startet pc'en, og kan installere windows på nytt. :)

18.10.2004 @ 23:53
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: majja

det enkleste ville jo bare være å få den til å ikke boote fra disken.. som forsåvidt også er veldig enkelt... du trenger bare trykke på del med en gang den starter og mekke litt inni der.. kos deg..

19.10.2004 @ 19:33
Postet av: danny

bra "majja" - ikke glem at forskjellige produsenter av hovedkort/bios'er har forskjellig måter å komme inn i Bios'en på. Uansett - løsningen ligger nok der... må få den til å starte fra harddisken istede for cd-rom'en, men det skal ikke være et problem egentlig så lenge det ikke er en f*cket oppstarts cd i cd-rom'en.tam tam!

19.10.2004 @ 21:33
URL: http://baaah.net
Postet av: Lene

Jeg fikk fryktelige problemer da jeg nylig lastet ned en sikkerhetsoppdatering fra microsoft. Jeg slettet hele oppdateringen (service pack 2 tror jeg...) og ble da kvitt hele problemet. Hvis du har lastet ned tilsvarende kan det være greit å bare slette den igjen.. Lykke til!

20.10.2004 @ 18:16
Postet av: delirium

Hadde jeg vært der skulle jeg ha hjulpet deg, men jeg er her. Hør på Marina først: sjekk at det ikke er noe i cd-spilleren eller diskett-stasjonen. Husk at pc'n din er dum som et brød.Hvis ikke det virker synes jeg ikke du skal "mekke litt i bios" med mindre du har gjort det før. Det er faktisk vanskelig når man ikke vet hvordan, men alle som vet hvordan innbiller seg at det er lett som vel,... snus eller noe.

20.10.2004 @ 18:19
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits