Pć 'an igjen

I dag har jeg vært på skolen, igjen, uten forsovelse. Hvor stolt er ikke jeg?

 

Skoledagen var jo selvfølgelig fullpakket av spenning. Først var det det å møte kl 8, det gikk jo forsåvidt ganske greit. Så fulgte 3 timer med stort sett tomprat og 1 time boksalg i kantinen. Og SÅ skulle det bli utdeling av mat: 2 hotdoger til alle. Jada, det gikk jo selvfølgelig som fot i strømpe. Utdelingen begynte 1 time før den skulle den gitt, så lille meg som ikke hadde tatt med seg skolemat fikk ikke mat, for der gikk det visst tomt gitt. OUTRAGE!! Seriøst, skal de aldri lære at ungdommer er sultne dyr?

 

Meg sur ble, ja. Klarte til og med å klage om det til alle jeg fikk tak i som gadd å høre på meg (les: mine stakkars jævler av noen venner).  Jaja, fikk vel bare finne meg i det fant jeg ut etter enda 1 time med venting. Hva vi ventet på? Joda, å være faddere for 1A, heldige oss. Vi fikk ikke sånne koselige ting da vi var førstiser. Ikke trengte vi det heller, skal man ikke liksom lære seg å klare seg selv når man har begynt på VGS? Om de behandler folk som unger kan de ikke forvente at de ikke skal oppføre seg som det. Jayzus.

 

Etter skolen busset vi inn til Ze City for å sitte på gaten og selge skolebøker. Beste med hele dagen. Tjente 1K på å sitte der i 2 timer. Slett ikke dårlig i det hele tatt. Toppen på dagen var da Ingrid og Vibbi gikk for å kjøpe mat og kom tilbake med en banan i boks til meg. Seriøst altså, en boks formet som en banan til å ha en banan i! Genialt etter min mening, så blir i hvert fall ikke bananen most. Man vil ikke spise mos når man egentlig har lyst på banan, no siree.


Shiny
Postet av: Nim

Banan-boksen er KINKY dude!...og du fikk mat av meg ;)

19.08.2005 @ 00:25
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: sondre

huh, veldig kinky;p

19.08.2005 @ 00:39
URL: http://http://moonwalker.sprayblogg.no/
Postet av: Kris

JAHA!! Jeg fikk mat!! *koseh*Kinky is good for you

19.08.2005 @ 01:05

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits