Festive

Det har seg sånn at Kris sto opp for ca. 1 time siden. Ikke rart det, vil noen påstå. Meg synes dette er meget merkelig! Var kanskje litt i bakrus i går, men drakk da ikke. La meg kl 1 jo! Kan grunnen være at det er lesedag i dag (selvstendig nonetheless)? At det er grusom heldagsprøve i tysk i morgen? Jepp, enten det eller det faktum at jeg har rotet meg borti noe jeg ikke har helt styring på; gutter. All hjelp mottas med takk, tror jeg.

16. mai tok heeelt over.. Tequila, vodka, gin, øl, hb..Alt ble konsumert.. Og jammen meg ble ikke el Grumsy one rimelig småfull. Var ganske så genialt i grunn, snakket med hyggelige mennesker, trøstet de deprimerte, ble litt deppa selv, hadde alvorsprat med mr. M (så mye komplimenter tror jeg aldri jeg har fått før.. og de var vel egentlig bare indirekte), vekket folk kl. 7 om morgenen (det var etter 2 timers søvn, var fullstendig uthvilt, eller, hjernen min trodde ihvertfall det.), vært på shell og kjøpt frokost. All in all, rimelig artig =). Det hører også med til historien at mr. M er et bra møbel... såvidt man kan huske..

17. mai var litt uhm.. tja.. vond? Var heldigvis smart nok til å poppe et par hodepinetabeletter før man dro inn til byen (overnattet på Minde, så turen var ikke så veldig lang. Genialt) i 10-tiden. Meg tror egentlig hun var litt full fremdeles, det skal man absolutt ikke se bortifra. Humøret var nemlig på topp, pratsom var man jammen meg også. 
Tittet på toget en stund sammen med Tingen, før vi begynte å møte folk (som avtalt), etter det bar det rett på mc'en på torget (alltid mindre folk der), for så å hente Roger&co på nettfint.
Gjengen var samlet med en tanke i hodet; Tivoli. Kris lliker ikke tivoli, for Kris blir dårlig bare ved tanken på å snurre rundt veldig fort. I bakrus var det egentlig nok å bare se på de andre ha det artig, yupp yupp..
Man ble heldigvis fort lei av å snurre rundt veldig fort, for det var jo fænken meg kaldt jo! Bystasjonen neste, Dolly Dimple's måtte man jo besøke. Food good man (jeg spiste ikke på mc, sulten begynte nesten å rive i meg).
16.10 dro Kris hjem. Eller, bussen gikk ikke helt hjem, så man tok bussen til destinasjon X og gikk 2.5 km for å komme seg hjem. Vel hjemme begynte man å plukke glassbiter utav føttene og undre seg over hvorfor man ikke gjorde det før den lange spaserturen. One can never really tell.  Man har egentlig bare én organisert tanke i hodet akkurat nå:

Fænken for en bra fest!

Shiny
Postet av: majja

gutter? du må ikke rote deg bort i gutter... de er farlig... syke mennesker... stol på meg.. jeg vet.. bra fest ja.. ;)

19.05.2004 @ 00:38
Postet av: Ingvild/Tingen

FEEEEEST! :D Ja, vi liker fest, fest er bra. Jeg må ha huset til folket på Minde...det er bestemt. La oss kapre det!

23.05.2004 @ 04:47
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits