Dilemma

Jeg har et søtt lite problem. Det har seg nemlig slik at jeg har tentamen i norsk 3. februar, noe jeg helst ser at jeg er opplagt og uthvilt til, er jo tross alt vk2 det her, viktige karakterer som tentamen må jeg jo nesten ta alvorlig.

Så til problemet: 2. februar har jeg nemlig billetter til å se konsert med Seigmen på selveste Hulen, som garantert vil vare til de små timer. Dette er da billetter jeg fikk av min kjære Fisk (kanskje ikke fullt så kjær nå for tiden) til jul og den andre billetten er hans.

Uansett hvordan jeg snur og vender på det, så kommer en av oss til å bli lite blid. Så, trøtt og sliten på viktig prøve eller sur Fisk? Han kan vel se den med noen andre, selv om han ville se den med meg? Geniale gaven også.. Gah!

Jeg ser helst at tentamenen blir flyttet til en mer passende dato, men det er vel kanskje litt for mye å be om, selv om det er Seigmen det er snakk om.

Shiny
Postet av: Mia

3. februar er en stund til. Snu døgnet litt, sov godt på dagtid 2. februar, stå opp et par timer før konserten, ikke drikk alkohol. Vær godt forberedt faglig, og det vil med litt flaks føles som du tar tentamenen på kveldstid.Verdt et forsøk, det er jo Seigmen...!

18.01.2006 @ 20:16
Postet av: Kristin

Du kan ikkje droppe tentamen for Seigmen, men du kan ikkje droppe Seigmen for tentamen heller :D Gjør som SmarteMia seier, så trur eg faktisk at det ordnær sæj!

18.01.2006 @ 23:19
URL: http://www.enjoydiary.com/Burugla
Postet av: delirium~

Hør på Mia her. Vi snakker om SEIGMEN! Jeg har sett de live 3 ganger og de er veldig, veldig bra live. Veldig. Dessuten har de gjenoppstått fra de døde, og gudene vet når de bestemmer seg for å legge seg ned og dø igjen.Les mye på forhånd, IKKE drikk alkohol og stikk hjem når konserten er ferdig selv om du har lyst til å feste videre. La oss si at det hele er ferdig 23 eller noe (konserter varer vel ikke såååå lenge på hverdager) så er du fint i seng og opplagt til tentamen. Seigmen, jente. Seigmen!(dessuten er det bare vk2. Og norskkarakteren regnes vel bare fra siste året, eller? I så fall har du hele neste år også på deg...)

19.01.2006 @ 14:17
Postet av: Kris

vk2 ER det siste året ;) Og nå er det attpåtil den siste terminen ogsåKonserten begynner kl 22, noe som vil si at den sikkert ikke begynner før 22.45.. De er ikke dagdiskriminerende på hulen :pMasse blæh

19.01.2006 @ 17:02
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: Mia

Jeg mente faktsik at du burde bruke ca en uke på å snu døgnet i forkant av konserten. På så lang tid burde du ha omstilt deg såpass at det går greit.Anyways, lykke til uansett hva du bestemmer deg for!

19.01.2006 @ 18:27
Postet av: delirium~

jaaa - for du ville sikkert vært russ andre året ... *kikke på stort sort hull i mitt eget hode*Hmm - og ikke starter de tidlig heller. Vel, jeg *ser* dillemaet. Men --- Seigmen? Og hvis du leser masse på forhånd slik at du kan svare på alt! *doh*

20.01.2006 @ 10:22
Postet av: Anita

Altså, jeg hadde garantert gått på konsert og blitt hjemme dagen etter. Du kan jo alltids ta tentamenen igjen en annen gang. Så det så :)

20.01.2006 @ 19:32
Postet av: Kris

Får ikke ta slikt en annen dag med mindre man har legeattest, så da må jeg evt. falle og brekke noe =P

20.01.2006 @ 19:44
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits