"Do you believe in time travel?"

Siste oppdatering innen særoppgaveting: Jeg har bare avslutning igjen, så er jeg ferdig!! Thank someone..

Dagens strabaser

Det har jo seg slik at i går begynte det å laaaave ned med snø. Denne snøen kom visst som en slags enorm overraskelse på de fleste bergensere (som julaften på kjerringa I presume), så i dag har det vært fullstendig trafikk-kaos rundtom her.
Det begynte selvsagt med at jeg bestemte meg for å reise inn til ze city i steden for å vente på bussen på überlame straume (HAT), noe som ikke var noe sånn særlig smart. Det endte nemlig med at Kris og Nim satt bom fast i kø på vei inn til byn, noe som førte til at vi ikke rakk den bussen vi hadde tenkt å ta hjem igjen. Ok, greit tenkte vi og kjøpte oss litt mat, prøvde ballkjole og ventet på neste buss (den siste som går hjem til meg). Nim sin buss kom og gikk, Kris sto strandet på Bergen Busstasjon sammen med en hel del andre sotrafolk. Javel ja, så vi må alle sammen trenge oss inn på den ene bussen der ja? Koselig det. Turen til Straume (som jeg egentlig ikke skulle til, men ikke hadde noe valg) tok i nærheten av 1,5 timer (tar vanligvis 20+ min). Holdt på å dø av kjedsomhet!! Ikke nok med at turen tok evigheter pga. kø, mmen da jeg kom til det forjettede land (*kremt* straume terminal), sto det ingen buss der og ventet på meg, slik bussemannen på den forrige bussen hadde lovet. Humbug!!
På dette stadiet sjekket jeg lommeboken min etter cash. To, TO lusne kroner var alt jeg hadde! Og man trenger 3 kr for å ringe fra betaletelefonen på bensinstasjonen (billigst der, inne på senteret koster det 5!!). Jeg er slave av betaletelefon, min kjære mobiltelefon er tom for cash, og har vært det i nesten én måned. Triste saker. Tilbake til saken: En smule fortvilet saumfarte jeg min evigtrøtte hjerne etter råd (2 timer søvn natten før), what to do? Tigge penger fra en tilfeldig forbipasserende? "Hei, du, har du en femmer til en telefonsamtale..?" Og jeg med det syke trynet mitt i dag, nei nei nei... Det endte med at jeg pantet drikkeflasken min på obs! og ringte mamsen på mobilen. Joda, hun var 10 min unna (også i kø) og kunne hente meg. Fantastiske mamsen! (om jeg ikke hadde fått tak i henne, måtte jeg ha gått 6 km i slaps og kuuuulde). Hun tok meg jammen meg med på peppes også... Supermamma! Nåh, hvordan får jeg henne til å fylle på kortet mitt...?

Shiny
Postet av: Danny

hum... så det var ikke synd i meg som måtte vente 40 min på bussen min? akk... men jeg fikk ikke tur på peppes... men marken grill ;P

18.11.2004 @ 00:38
URL: http://blog.baaah.net/
Postet av: Marina

Hvordan få mamma til å fylle på kortet ditt? Hvorfor ikke prøve en amerikansk skrekkhistorie-reklametriks? Få henne til å tro at horrible ting kan hende deg fordi du ikke kan ringe etter hjelp. For eksempel, du kan jo bli stående på bussterminalen i Straume, eller at annet gudsforlatt sted, i sprengkulde med våte sokker og bare to kroner i lomma og bussen kommer aldri og mobilen virker ikke så du kan ikke ringe mamma...

18.11.2004 @ 01:40
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: C

hehe..........dakar pusen.. fikk da gave :D

18.11.2004 @ 09:32
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Og ja, hvis du må gå de 6 km så kan det hende du ender opp med lungebetennelse. Bra det gikk godt til slutt da :)

18.11.2004 @ 18:25
URL: http://www.lindaeliseweb.com

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits