Skyt meg...?

Jepp, da går jeg offisielt på allmenn vk2. Meget spennende altså. Helt sant.

 

Åjada, grusomheten av alle grusomheter: Jeg har fått den verste læreren jeg noen gang har hatt, i spansk. Jeg liker faktisk det faget, men nå kommer jo hun til å ødelegge alt..

 

I morgen er det bokdag på skolen. Jess, alle tar med seg gamle skolebøker og selger dem til uvitende folk som er yngre enn dem. Man kan f.eks. bare selge boken man har til samme pris som man kjøpte den, selv om du er den tredje personen som har brukt den. Ny i fjor, yeah right. Uærlig kanskje, men vi må jo finansiere bøkene våre og skolematen på en eller annen måte, må vi ikke?

 

Jeg begynner ellers 8 hver eneste dag. Jeg ser for meg at det blir en del forsoving på meg. En god ting er jo at jeg bare kan ha vekkerklokken på det samme hele tiden, i fjor hadde jeg litt problemer med akkurat det, jeg vil faktisk påstå at det var grunnen til minst 50% av forsovingen min forrige skoleår.

 

Det som skremmer meg nå er at jeg "snart" er ferdig med vgs og må finne ut hva jeg vil gjøre med resten av livet mitt. Fysj.


Shiny
Postet av: Anita

Jaix, har dere begynt p skolen allerede? o_OBegynner ikke fr p mandag vi. Mihii! ;>

18.08.2005 @ 01:16
Postet av: Kris

Jss, lever du? =PDere er onde, er det dere er.. Hrmf

19.08.2005 @ 01:06
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: delirium~

huh ... jeg tror jeg er litt treg. Jeg er straks 29 og har enda ikke klart finne ut hva jeg skal gjre med resten av livet mitt....

19.08.2005 @ 10:16

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits