Eggstock!!!!!

Da var man atter en gang kommet hjem ifra Eggstockfestivalen Kvarteret.. Thelema spilte noe sinnsykt bra!! De kom selvfølgelig videre til finalen, som var i dag. Oh so tasty...De vant BA-prisen, noe som gjør at de får spille på Lost Weekend festivalen på Askøy. Hvor genialt er ikke det da?? Og så vant Jens Erik beste trommis prisen :D Grattis!!!

Dessverre vant ikke Thelema verken publikumsprisen eller Eggstock... Jeg kan ikke godta det!!! Kom fænken ikke på 2. eller 3. en gang.. Uakseptabelt I tell you! Hrmf.. Ikke er man gammel nok til å se dem på Lost Weekend heller. Ffs man..

 

I 24-tiden var det hele over, I'm sad to say. Kris spurte pent om Martini ikke kunne kjøre henne og Tingen hjem, og jammen meg gikk han ikke med på det også? Sinnsykt artig og allright gjort av ham!! *klappe Martini på skulderen* Mest artig fordi at om man skulle ha tatt 00.10 bussen ville man bare ha kommet seg halvveis av veien hjem. Man elsker folk med bil..

 

Morgendagen vil bli brukt til å ta seg en tur på skolen for å levere inn skolebøker og maling av hus sammen med Tingen. Kan det bli bedre mon tro?

Og fredag skal man å se musikal sammen med menigheten til C (vokalisten i Thelema har en av hovedrollene.. hirr..)


Shiny
Postet av: Camilla

Thelema! thelema! gleder meg til fredag jeg.. pen vokalist + fin stemme + mine venner + et sted jeg virkelig har erfaring i å "jakte" på.. ( har "fakket" mange venner der.. you can try..)

17.06.2004 @ 12:27
URL: http://csite.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits