Feber er en fin bil

Våknet med en merkelig følelse i dag, alt svimlet og var artig. Min mor mente at jeg måtte være syk, jeg var selvsagt helt enig, for mamsen har alltid rett når det gjelder sånt. Meg kravlet altså tilbake til sengs, selv om man ikke var noe trøtt etter hele 4 timer med søvn. I går kveld så nevnte jeg at det ville vært artig om meg og mamsen dro til Paris i 17.mai-langhelgen. Litt seinere i dag morges vandrer mamsen inn på rommet mitt og lurer på om vi fremdeles skal dra? Jeg nikker og mumler et ja. Vi skal altså en tur til Paris vi. Artig kan det bli, siden jeg aldri har vært der før. Flinke mammaen min!

Vennegjengens fascinasjon er for tiden kanelkaffe, som ble funnet opp da vi hadde vikingprosjekt (eller vi fant oppskriften bakpå en sukkerkartong). Want some? Bare å ha et par teskeier med kanel oppi kaffefilteret sammen med kaffen det. Yum yum. Og kanel hjelper jo som alle vet mot alt, spesielt sykdom. Og te da, vi elsker te.

Jeg er kjempeforkjølet, noe jeg er et par ganger i året. Mine trofaste følgesvenner (sånn utenom de vanlige ja) er for tiden Otrivin nesespray og en dorull. Testet kleenex med balsam i sted, ganske bra saker! Jeg er svimmel.. Men bare litt! Haha! Uhm... ja.. Lese litt bok eller noe tror jeg er smart.


Shiny
Postet av: vibbi

*strø kanel over* frisk til i morgen :)

16.03.2005 @ 20:46
URL: http://vibbi.sprayblogg.no/
Postet av: Mia

Det var da svært til reising på damen da!..ikke at jeg er misunnelig på noe vis. Langt derifra...

16.03.2005 @ 21:16
URL: http://shadow.sprayblogg.no/sneglehuset
Postet av: delirium~

send postkort! (dvs post dem her på bloggen)Jeg har kjøpt hus. Jeg skal ikke reise på lenge...-- god bedring forresten --

17.03.2005 @ 13:28
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Linda

God bedring! Kjedelig å være syk, særlig i ferien! :o)

17.03.2005 @ 19:31
URL: http://bee.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits