Viva España!!

Hmm.. Har ikke drevet med så veldig mye i det siste. Om noen skulle bry seg så har jeg akkurat hatt min tredje prøve denne uken. En hver dag hittil. Kjempekoselig gitt.. Skyt meg! I shall survive, I shall survive, I shall survive.... Har ellers fått ny engelsklærer, fordi klassen ble delt i to (for stor i utgangspunktet). Kanskje denne faktisk kan engelsk? Jeg har mine tvil.

Min kusine ble påkjørt på moped i forgårs.. Stakkars damen (hun er jo tross alt 20) ligger på haukeland med en god del brukne bein and such... Håper hun har det bra.. *sukke*


Shiny
Postet av: delirium

*au* Det høres rett og slett skrekkelig vondt ut! Håper alt går knakende bra med henne!Du burde på din side kanskje bare være glad for en lærer som ikke kan engelsk? Bedre muligheter for toppkarakter der du imponerer med ordforråd og uttale?

15.09.2004 @ 15:06
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Marina

Stakkars 'gamle' kusinen din! Håper det går bra med henne.Kanskje jeg skal få mannen min til å søke på engelsk-lærer jobber i Bergen? Ikke at han kan engelsk, akkurat...

15.09.2004 @ 17:44
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Linda Elise

Stakkars din kusine... Håper hun kommer seg rask.Engelsk lærere som ikke kan engelsk er ikke bra egentlig, blir sikkert kjedelige timer da.

15.09.2004 @ 21:29
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

Jeg angrer som en hund på at jeg ikke tok spansk på vgs. Kos deg med glosene!(Hvordan angrer en hund forresten? Og hvorfor angrer de mer enn andre dyr?)

16.09.2004 @ 11:32
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: parafina

Delirium: jeg tror hunder har en bedre utviklet samvittighet enn andre skapninger - derfor angrer de seg mer enn andre dyr ;)

17.09.2004 @ 14:14
URL: http://parafina.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits