Ingrid og Kristine tester kaffe del 2

050615 233434 

 

Med et bilde av nattbordet mitt som utgangspunkt (har absolutt ikke noe med saken å gjøre) har vi kaffetesting i Bergen by del 2:

 

Altså: Kjøttbasaren. Det er jo et veldig sentralt sted, så vi kom oss dit uten for mye fjas. Det ble bestemt at vi skulle ta kaffe mocca denne gangen også, sånn for sammenligningens skyld. Så der sto vi da. Og ventet. Og veeenteeeet. Til slutt kom det en mann bort og spurte om han kunne hjelpe oss med noe. Jeg svarte at vi skulle ha 2 kaffe mocca til å ta med. Nei, det kunne han ikke gjøre noe med, vi måtte vente til vi kunne få profesjonell hjelp. Enda litt venting etterfulgt av litt venting til etter det igjen, for den eldre damen som lagde kaffen var alt annet enn rask. 

 

25 kr kostet den fabelaktige kaffen. Og den var faktisk veldig god, så jeg vil påstå at det var verdt ventingen. Den kaffen som har vært billigst i test til nå (føler meg såå profesjonell her). 

 

Jeg vil bare få understreke at jeg har veldig lite å ta meg til når jeg har såpass lang ferie som sommerferien, så jeg bare forebereder meg litt (hence kaffetesting med rapport).  

 

Neste gang: Dromedar i Gågaten


Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits