Budgie

budgie!
Fugl jeg fikk i posten, poserer her foran en av bokhyllene mine. Legg merke til MIF'et i bakgrunnen da.. Hihi.. Jeg liker mif og kanelkaffe!!

I dag fikk Kris pakke fra Japan fra sin grandtante Olaug som der bor. Dette synes jeg er fantastisk, for jammen meg fikk jeg ikke en megastilig fuglebamse i påskepresang? Meg synes dette er genialt. Fikk også postkort av henne for ca. en uke siden, der det sto at hun savnet oss and stuff. Gleder meg litt til å skrive brev tilbake til henne, fortelle hva vi har drevet på med i det siste and stuff. Pakken og kortet var begge adressert til meg, noe de ikke pleier å være, bare til papsen. Me likes. Virker som et slags "dytte til for å få Kristine til å ta litt initiativ". Det funker.

Helgen
Fredagen
fikk vi som har tyskB fri i siste time, derfor tuslet meg, Roger og Ingrid bort til Daniel etter skolen (etter en 20 min lang busstur ja). Vi så 2-3 episoder med One Tree Hill. Kris har klartå få både Danny og Roger hektet på verdens mest såpete serie, Ingrid var hektet fra før. I 17-tiden dro Kris hjem for å jobbe med historie (prøve mandag). Gjorde så i et par timer og sovnet ganske tidlig.
Lørdag tok Camilla turen bort til meg for å gjøre seg klar til byturen vår med Danny og Sondre. Sullet oss inn til byn i 20-tiden og hadde et gaaanske så artig vorspiel hos Dannyboy. Siden dusteDanny ikke ville være med C, Kris og Sondre på konsert gikk vi liksågodt uten ham. Tittet på Colman's Starch <<<<høre musikk om man vil) på Kafé Kalmar (der med Smørsbroen). Fantastiske bandet! Trodde jeg skulle dø på meg nesten. Anbefales! Da konserten var ferdig dro vi tilbake til Danny's, da var enkelte der i litt bedre humør enn da vi gikk derfra (les:alkoholinntak). Gjengen ble dradd ut og rundtomkring. Ene kameraten til kameraten til Danny var ekstremt skummel...

Skumle duden: "Smil da! Du må være glad!!!"
Kris: "Ehh... Nei?"
Skumle duden: "Jeg hater deg!"
Kris: "Danieeel...? Hjeeeeelp?"

Mine to partybuddies dro fra meg i 2.30 tiden. De forlot meg på Kong Oscar, genial biljardbule, om jeg må få si det selv. Dakars Andreas sovnet mens vi spilte.. hehe.. Etter å ha vekket Andreas tok vi turen mot 7-11,da hadde kameratene til Danny også forlatt oss. Det var visst veeeldig viktig å kjøpe nattmat på 7-11.. Så bar det tilbake til bopælen til Danny og Andy , der sistnevnte igjen sovnet. Det ble altså til slutt bare Kris og Danny som hadde nachspiel. Det ble etter hvert på tide å køye, noe vi gjorde sammen, siden seng jo er myyye bedre enn sofa. Varte ikke så lenge siden Daniel kan være ekstremt irriterende om han mener noen tar for mye plass.
Søndag: One Tree Hill og ekstremt mye daffing på sofa hos Daniel. One Tree Hill-gjengen var selvsagt samlet. Will do so again soon I hope, sluttet ekstremt spennende. Hihi..

Fremføring i morgen kanskje? Baaaad... Jeg hater samfunnslære!!

Camilla+alkohol+funny slime= potensielt ekstremt kinky
Shiny
Postet av: vibbi

oi oi oi, alerede liker jeg ikke denne skumleduden, han virket faktisk slem, og slemme folk liker vi IKKE (med understrek). ellers virker det som en ellers koselig helg;)

15.03.2005 @ 18:12
URL: http://vibbi.sprayblogg.no/
Postet av: vibbi

ellers må jeg og si at den fuglen var SØT! og jeg er missunnelig på den, den har sikkert reist rundt hele verden for å tilslutt have på hyllen din:D vil også ha bekjentskap i Japan =)

15.03.2005 @ 18:14
URL: http://vibbi.sprayblogg.no/
Postet av: Kris, The Grumsy One

Du kan få låne den i påsken da hvis du vil =)*knaske extra-drops*

15.03.2005 @ 18:22
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: danny

det slimet så mye rart ....

15.03.2005 @ 20:48
URL: http://www.baaah.net/
Postet av: C

heyheyheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!! *kremt*Slimet hadde det fint det...øh...hva om vi ikke nevner denne episoden mer..like..EVER!!*flau*

16.03.2005 @ 08:26
Postet av: Kris, The Grumsy One

da er det jo enkelte som bør begynne å holde kjeft om nyttårsaften kanskje?

16.03.2005 @ 16:41
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: vibbi

jeg skulle så likt å fått med meg den episoden .. *sukk*

16.03.2005 @ 18:50
URL: http://vibbi.sprayblogg.no/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits