Søndagsblogg

Vel, på torsdag døde internett hjemme hos oss? Stakkars routeren ble tatt av lynet.. Jeg sørger enda. Mamsen ringte til NGT for å høre hva som nå ville skje. Snille kundepersonen hos NGT (kan det ha vært Danny?) sa at vi ville få en ny router i posten over helgen. Dødsdom. Hadde på det tidspunkt akkurat begynt å skjønne meg på putty og irssi, evig kjipt å ikke få drive med det.. Hva faen skulle jeg ta meg til i helgen da? Leste ut boken min samme dagen gjorde jeg også, og har ikke fortsettelsen.. Mamsen mente jeg burde lese en annen bok mens jeg ventet. HVA?!?! Det går ikke an å bare hoppe ut av en serie på den måten. Det er jo hykleri! Syke damen..

Altså, på fredagen så endte jeg opp med å se episode 3-9 av LOST, geniale serien!! Satt oppe til langt på natt gjorde jeg, evig artig du.

 

Lørdagen våknet jeg i 16-tiden og ble ringt av Nim, Taken-maraton hos Terje? Jaha! Hva som helst (no offence) for å komme seg ut av dødskjedelige huset uten internett!! Det ble altså Taken (meeeget avhengighetsskapende) til den lyse morgen. Kebab og maaasse snop og pepsi max fikk vi også. Alas, vi ble ikke ferdig med mer enn halvparten av episodene, så her blir det encore. Which suits me excellently. Me likes Taken very much.

 

Søndag ble meg og Nim (som sov under et solarium) vekket av eeevig høy musikk utenfor døren vår i 16-tiden. Hva kunne dette gresselige greiene være???!!? Helt fænkens grusomt var det å høre på.. Boyband av et eller annet slag. SÅ gikk det opp for oss. Stig Van Eijk. Å FY FAEN!! Vi ble meget sint og bante og steikte så det ljomet.. Dette forferdelige bråket var altså tegn på at ?nå kjører vi dere hjem?. Bah. Onde mennesker? Men, vi fikk da episode 13-15 av LOST med oss da.. Plaster på såret. Meg har også lånt massa filmer. Vesken min bulger med underholdning, sånn i tilfelle internett skulle bestemme seg for å forbli vekke lenge.. By Jove, I hope it won?t..

Hva skal jeg nå gjøre? Gilmore Girls og One Tree Hill er byttet ut med fotball... HAT!


Shiny
Postet av: amygdala

Åja. Taken. Fiiiiine serien! Fulgte med da den gikk på Canal+. VeldigVeldig bra.

16.02.2005 @ 02:43
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
Postet av: danny

kunne jo ringt meg... jeg kunne skaffet ny ruter rimelig kjappere....

28.02.2005 @ 01:00
URL: http://blog.baaah.net/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits