Winter is coming..

Joda, da viser det seg at julen faktisk nærmer seg med (snø)stormskritt... Det har seg slik at Camilla har kjøpt julegave til meg, og med det begynner hele julestria. Mhm, nå begynner det, superjuleshopping. Pleier vanligvis ikke å begynne før desember, men i år får det vel bli annerledes.. Så, det stpre spørsmålet, hva skal jeg kjøpe til mine kjære venner? Det hjelper ikke å spørre dem, de bare sier at jeg skal overraske dem. Vanskelig. Mulig det blir bøker all round i år folkens..

pusen
               Katten min, søte snille katten min.. Naaaaw!!

Ellers har jeg hatt fri siden fredag, og har sovet mad mye siden da.. Burde jo eeeegentlig skrive om London and Jack and stuff, men det har falt helt ut. Drikking av varm sjokolade virket som et mye mer viktig gjøremål. I morgen skal Kris i barnedåp. Joy joy. Jeg har fått meg en ny fetter har jeg visst, importert fra Kina. Sære greier, men sikkert koselig han.. Det beste med dåpen er jo selvsagt at jeg får KAKE!! Oooog i tillegg slipper jeg å gå i kirken. Mamsen prøvde ikke engang å tvinge meg. Kris går meget sjelden i kirken frivillig.. Heller aldri faktisk. Min mor bruker det som påskudd for å slippe også, smart dame..

Good night, sleep tight,
Wake up bright
In the morning light
To do what's right
With all your might.
Don't let the bedbugs BITE!!
*ond latter*
Shiny
Postet av: C

hadde aldri begynt så tidlig hvis det ikke hadde vært for den fine tingen jeg fant.... hva jeg ønsker meg?.....hmmm....masse masse massse bøker..og effekter.. :P

14.11.2004 @ 18:18
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Hehe, snø her også :) Går sjelden i kirke jeg også :)

14.11.2004 @ 18:42
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

Jeg har bestilt masse julegaver på amazon.co.uk. Bøkene der er med frakt opptil halve prisen av her hjemme. Men da må du bestille de fort. Det er ikke toll på bøker, men tollvesenet åpner pakken likevel - og da tar alt et par uker lengre tid. (Tips: bare bestill bøker som shippes innen 24t / 2-3 dager. Ellers kan det ta masse lang tid).Jeg er ellers utmeldt av statskirken, og er ytterst fornøyd med det. Skal jeg noensinne gifte meg blir det ikke i kirken, og eventuelle barn skal ikke døpes, men navnes.

15.11.2004 @ 14:08
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium

Peke oppover: jeg bestiller også på amazon.co.uk :o)

15.11.2004 @ 14:47
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits