Svart hull i hukommelsen

Var det bare Kris som fikk panikk i går? Sprayblogg funket ikke, man kunne ikke redigere sin egen eller lese andres blogger? Jeg har mistet enkelte minner nå, fordi jeg ikke fikk skrevet dem ned. Dere er onde! *skule hardt på sprayblogg*
Det var nesten smertefullt! Sprayblogg er akkurat som langere. De gjør deg avhengig, for så å ta stoffet bort fra deg.  Er ikke helt sikker på hva sprayblogg har å gange på dette, men ett eller annet stort må det være.. Jeg vet det nok. Jeg har gjennomskuet dere Sprayblogg!!! Jeg lar meg ikke lokke..
Er slett ikke et paranoid lite vesen..

 

Dagen min på tirsdag ble betydelig bedre da jeg leste et innlegg hos Blixern :D Oh so stilig med hederlig omtale!

Blixie, bloggen din er forsåvidt grunnen til at min blogg eksisterer. Feel proud? :p

 

Tingen vimser rundt som en annen gal Tinkerbell (yup, vi har sett Peter Pan). Hun reiser fra meg i dag.. Dette er ikke bra.. Litt sånn sprayblogg-fakter igrunn. Danny reiste i gårmorges, må ha vært grundig lei av oss. Well done Dunn =)

 

Når man først snakker om avhengighet. Stakkars Martini prøver å slutte å røyke. Jeg for min del synes dette er ustyrtelig artig. For hvem er ikke mester i å plage folk som sliter? *stolt av seg selv*.

Tror egentlig han er litt avhengig av moi også (jeg har ikke fransk, trengte bare litt etikette her). Hva skal ellers alt det maset om å være med meg være? Mruah! Is my klengedyr (faktisk en ganske bra tittel, jeg lar ikke en hvemsomhelst klenge på meg og/eller sove i sengen min. Utenom katten. Katten er konge).

 

Jeg oppdager nye ting som er ødelagt hver dag. Dette kan umulig være bra, siden mine foreldre kommer hjem om ca. *regne litt* 1 time.. Uhm.. Hjelp? I better run? Yeah? *løpe skrikende ut døren*

Ølkorker finner man forresten også mye av. Evig mye. Hva er dette for slags nonsens da? Hvor er alle flaskene? Pantet!!! Jah.. *late som om panting ikke er en kjempeartig aktivitet*

 

Vi hadde økonomitentamen i dag! Yay! Har meg nevnt at hun muligens stryker i økonomi? Kris stryker ganske sikkert i økonomi, i hvert fall etter dagens tortur.

Lang helg nå. Har fri til onsdag (ikke medregnet onsdag da, for da er det heldagsprøve i tysk.. av alle ting).

Fest 16. mai (aight!), by'n og båttur 17. mai, selvstendig studiedag 18. mai. Not bad.

 

Yay! Ostesmørbrød!!

Må nesten nyte det usunne liv før fedonistene kommer hjem igjen..

 


Shiny
Postet av: Anita

*nikke vilt med hodet* Det var nok flere enn Kris som følte en viss panikk bre seg da Sprayblogg ikke ville samarbeide. Hehe. :-)Jeg har forresten lært meg Mad World på gitar. Hehe. Vet du om det finnes noter til piano? :D Tralala. Jeg kjeder meg. Må vel nesten se Idol i dag også. Yuck. ;-) We preiks!

14.05.2004 @ 21:37
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Sprayblogg kan brenne.... :(

14.05.2004 @ 22:36
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

*svever rundt på liten rosa sky* Er JEG grunnen til din bloggs eksistens? Lille, uskyldige meg? Hmmm.. føler meg mektig nå! ;D Vel, uansett- fortsett det gode arbeidet! :)Jeg trodde jeg skulle bli tussete da jeg ikke fikk gått inn på bloggen min eller lest på andres blogger, så jeg håper pinadø oppgraderingen SprayBlogg holder på med blir bra! "Ett klikk og du er hekta!"

15.05.2004 @ 01:18
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: Marius / Martini

om at sprayblogg va nede gjor meg ikke noen ting! :P det som plager meg e at eg veddet med kris at eg skulle slutte og røyke... ( bare røyke når eg drakk ) så da måtte jo eg selvfølgelig gå på fest i dag da :P vel, ser at de begynner og bli litt sent ( tidlig? ) så eg får vel legge meg ned å sengen og ta livet med ro! kanskje det er en god ting :P vel, eg har hvertfall skrevet noe her kris... vær glad! :P ( btw, kris, dette gjør ikke meg alkis bare forde lissom! )

15.05.2004 @ 07:05

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits