Gavepakking og tedrikking

Joda, i dag har meg pakket inn gavene hun kjøpte i går. Det er jo vel og bra, men har begynt å tvile litt på den ene gaven.. Om den kommer til å falle i smak eller ikke. I går var den nemlig en fantastisk idé, men i dag virker den bare teit.. Ikke kan jeg skrive hva det er heller, siden mine venninner er truendes til å lese det som står her. Gresselig. Tingen ville nemlig ikke ha noe som bare står der og ikke blir brukt aka. pynteting. Sakene kan jo klassifiseres som en slags pynteting. De er jo ganske pen.. *sukke*

Drikker nå te for å roe meg ned. Det er jo tross alt tanken som teller.. Jeg har jo ikke så mye penger at det gjør noe (akkurat nå er jeg ganske blakk..), så man må være kreativ. Jeg føler meg ganske kreativ. Og litt tåpelig. Men men, gathering blir det ihvertfall, og det er jo en bra ting. La oss håpe de ikke blir for skuffet, jeg har jo med backup (vodka).


Nam nam

Shiny
Postet av: Marina

Og oliven? Jeg har ofte samme problem med gaver. En dag har jeg en fantastisk ide og kjøper noe som ser helt riktig ut, men neste dag virker ikke den ideen så bra. Tror egentlig ikke det spille noen stor rolle, det er jo tanken som teller.

13.08.2004 @ 22:02
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Ingvild/Tingen

Easy dude! Jeg liker det meste. Og hvis du kjøpte den - og du likte den, da liker jeg den nok også :)...men jeg kan godt få litt vodka i tillegg :P hehe..*titte på åpningen av OL i Athen*

13.08.2004 @ 22:25
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: lorna

fikk i 6. klasse en oransjeblomstrete sykkelshorts av mine to beste venninner. Det er den verste gaven jeg noensinne har fått og jeg klarte ikke å sjule hvor skuffa jeg ble. Heldigvis var det bare en spøk, og den egentlige gaven dukka opp på bordet etter noen timer i dyp skuffelse. Den egentlige derimot gaven derimot var den beste gaven jeg har fått av noen. De lurte meg skikkelig trill rundt da.

13.08.2004 @ 22:40
Postet av: Linda Elise

Er du gammel nok til å drikke? *lurer bra nå* Kos deg nå, de blir nok glad skal du se :)

13.08.2004 @ 23:10
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Linda Elise

Hehe, hadde på følelsen at du ikke var gammel nok, men vet at jeg ikke har noe med hva andre skal eller ikke skal gjøre :)

13.08.2004 @ 23:28
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits