Blogg it!

Ærespris you say? Jaja, oppskrytt. Antall besøkende er uansett ikke alt. Det er som med venner: det er best med få, gode enn mange som en ikke kan stole på.

Ellers har det blitt lagt ut link til min kjære blogg hos Linda Elise, noe som meg syntes var ekstremt koselig :D Var begynt å bli overbevist om at alle hadde forlatt el Grumsy One, men så er det ikke alle som kommenterer det de leser (present company included). Jeg vil uansett gjengjelde tjenesten LE =) *linke*
Jeg leser alle bloggene jeg har linket til fast, skal prøve å bli flinkere til å kommentere. Jeg lover.

Vil gjerne få oppfordre alle til å ta seg en tur innom Morten sin side. Han skriver om morens kreft og hvordan det påvirker ham og familien. Jeg har selv mistet noen besteforeldre til kreften, så dette er utrolig rørende å lese om.. Føler med deg =)

Shiny
Postet av: parafina

leser deg jeg! :) (men det var det med kommenteringen da..)

13.06.2004 @ 23:13
URL: http://parafina.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Ja man kan jo aldri bli 100% på det :) Men man gjør så godt man kan. Bloggen din er bra :)Takk forresten for at du linker til meg :)

14.06.2004 @ 00:26
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Jigzaw

Ha! Jeg fant deg jeg, selv om du ikke la igjen noen link (ikke at det var så sabla vanskelig att det gjorde noe ;)Helt enig med deg, bedre med noen få faste enn 20.000 som du ikke aner hvem er. Kanskje du havner på min liste en dag, hvem veit :)

14.06.2004 @ 12:26
URL: http://jigzaw.f2o.org/blog/
Postet av: Kristian

Hehe, jeg er enig der. :) Jeg synes det er greit å vite hvem som leser... Og selv om alle ikke kommenterer, så vet man at de leser. Veldig greit...

15.06.2004 @ 01:53
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: delirium

jeg har heller ikke noe personlig mål om en haug lesere på null komma svosj....

16.06.2004 @ 12:07
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Egil

nice website :))hotbrunette_fasthost_tv Fetisj

13.03.2006 @ 07:52

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits