Something wicked this way comes

Jepp jepp, Kris er faktisk frisk igjen (*fanfare*). Kanskje blitt litt lite skribling i det siste, men sykdom og tvangsmaling fører med seg sånt. Om noen vil ha et gratis tips så komme det nuh; Ikke, jeg gjentar IKKE gå opp i stige om du er syk. Og om du absolutt MÅ opp i stigen når du er syk, ikke ta med deg maling.. Man blir svært svimmel av maling over lengre tid. Høyder har man også litt problemer med, for ikke å snakke om vaklervorne stiger! *grøsse*. Det verste er at det er 2/3 igjen av huset å male.. Redd meg?

                                                   
                                                               The Knight Bus

Gårsdagen ble altså brukt til å male hus (surprise surprise) og gratis radio1-konset i by'n. Ganske crappy faktisk. Me not like (Maria Allehondo var der.. Hater det mennesket...), med unntakt av Spetakkel og Paperboys da (som man blir veeeldig fort lei av, men som er grei sommermusikk in a way.. yeah, shoot me).

                                          

Hva? Hva sier du? Maling i dag også ja? Yup.. Man trodde man skulle dø. Og det var jo kaldt også jo!! Forventes det at man skal kunne holde fast på en malekost med frosne fingre? Slemme slemme arbeidsgiverne... (mine foreldre..)
Avslutningen på dagen var derimot formidabel!! Harry Potter and the Prizoner of Azkaban!! DEN VAR SÅ BRA!!! Var herlig å endelig få sett den. Og JA jeg skal se den en gang til! Gjett om jeg skal.. Oh yeah... Nesten like bra som LOTR jo, yum.. *sukke*
Tror jeg skal legge meg og drømme om hyggelige varulver og snille, svarte hunder (Sirius that is)

                                   


Shiny
Postet av: majja

Du vet... Maria var jo faktisk det eneste positive med den konserten... ikke at hun sang sp bra, men fy flate den damen var pen..

13.06.2004 @ 04:37
Postet av: Ingvild/Tingen

Dø Marius, døøø! ;PHarry Potter...ah, den filmen var litt for bra! "They wanted me to tap-dance!" (eller noe sånt)*le for seg selv*

15.06.2004 @ 04:59
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Jeg har hørt så mye forskjellig om POA. Noen påstår at filmen viker for mye fra boka, mens andre sier den er helt perfekt og bedre enn boka. Hva synes du, O Kris, guru of fantasy? :)Er mange av Snape''s scener kuttet, for eksempel? *bevre engstelig*(Skal se den i helga, må bare smiske med noen slik at de spanderer på meg ettersom jeg er blakk og ikke tjener et rødt øre på å være ute i praksis)

15.06.2004 @ 10:22
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits