Gutter lukter godt

Har ikke vært hjemme siden fredag, tror mamsen har nytt godt av stillheten det har skapt i huset. Ikke det at jeg bråker noe særlig til vanlig, jeg er for det meste på rommet mitt jeg, sånn egentlig. Liker hulen min. Katten savnet meg tydeligvis, overfalt meg (på en god måte).

Fredag lokket jeg Tingen med meg hjem med løfte om pasta carbonara. Kan tenke seg at det funket ekstremt bra ja. Kris og Tingen, de carbonara-spisende merkelighetene. Grunnet at vi tittet i den nye ikea-katalogen og at danny har flyttet inn i leilighet i sentrum, skrev vi lange lister over ting vi har og ting vi ville ha trengt om vi flyttet sammen. Vi har vedig lyst å prøve leilighet-livet har vi.
Da det ble kjedelig reiste vi inn til byen og besøkte danny i nevnte leilighet. Tøff leilighet, som vi ryddet fordi danny var syk og den som eide rotet ikke var der (broren til en kamerat ved navn Kjetil). Dro så hjem til Tingen for å sove.

Lørdagen var Rune alene hjemme, så Kris, Tingen og Joar dro dit og så film. Rune og Joar er flinke til å lage pizza. Rune er meget hyggellig person å overnatte hos, fordi han rer opp sengen for deg. Sniiiille Rune!! Kris og Tingen lekte med gutteparfymer, Tommy er meget god, Kris lukter godt nå.
Det at Joar ikke fikk sove på rommet sitt, gjorde at han flyttet inn i Kris og Tingen sin seng. Koselig, men trangt. Frokost fikk man også, i morges engang.

Dro igjen og besøkte danny, i dag. Vi liker leiligheten. Ikke hadde vi noe å gjøre på heller.
Det at det var kake å få da jeg kom hjem, var ikke akkurat en nedtur. Bra helg! (selv om man ikke greide å komme seg opp av sengen nok til å møte Anita..)

Memento time


Shiny
Postet av: Tingen

*sniffe på håndkle som er dynket i gutteparfyme* ahhh... :D

15.09.2004 @ 14:41

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits