Better be nifty

                                                    


Jeg har ikke noe å gjøre på.. Jeg har én lekse til i morgen, og den har jeg alle intensjoner av å skrive av fra en av mine mer brainy venninner. Jeg vet da vel ikke hvilket kasus gammelnordiske ord står i! Ikke har jeg så veldig lyst til å begi meg ut på det heller.. Norskfaget trenger man ikke å følge med i, for læreren preiker bare tull likevel. Egentlig tror jeg hun er redd for oss. BØ! *flire unkontrollert*

Ellers har jeg ryddet rommet mitt, det er helt plettfritt nå. Jeg tror det er noe galt med meg, helt seriøst, jeg trenger å få fikset nettverket igjen.. Blir gal her! Hvorfor kunne ikke internett ha funket på min maskin da? Det hadde vært så mye bedre enn mamsen sin, for min er mye tøffere (selv om den har en tendens til å slå seg av når den måtte ønske det...).

Så, rommet mitt er ryddig. What else is new? Jo, jeg kom akkurat på at jeg har regelprøve i matte i morgen... Hirr, dette går bra. Ok, så er jeg litt redd. Lurer på hva resten av venneflokken min holder på med. TingeNim er vel på vei hjem fra HVU, C sitter vel på hybelen sin og ser på tv/leser asoiaf, naboLine er vel på trening (som alltid), Red er muligens med duden sin (hun fant ham i Tyskland og dro han med seg hjem, tror jeg. Eller så er han litt tysk. Jeg er ikke helt sikker på akkurat det der....). Noen som føler seg utelatt? Feel free to make contact!!!

"I'm all alone, there's no one here beside me, I am all alone there's no one here besiiiiiiides meeeee!!! 'Cause you gotta have frieeeeeeends!!!"

Høres det kjent ut? (Hint: Donkey) 

Greit, jeg får vel heller lage jukselapp til prøven...*kremt* Jeg mener lese til den... dumdidum..


Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits