Aracnaphobia

I går kveld rett før jeg skulle legge meg måtte jeg dessverre spraye en edderkopp til døde (eller ihvertfall ekstrem klissethet..). Edderkopper får ikke lov å leve inne på rommet mitt. Hvorfor? Fordi jeg er redd for dem. Jupp, vet det er fullstendig tåpelig å være redd for de små krypene. Ikke er de farlige heller. Tåpelig. Men denne her var slett ikke så liten.. Svær var den faktisk. Så jeg sprayet den med hårspray. Det som var ganske urovekkende da jeg våknet, var at eddisen ikke var der den skulle være.. Og det var(og er fremdeles, siden jeg forlengst har rømt fra rommet mitt) en ganske god del med spindelvev rundtomkring på rommet mitt. Såpass mye at jeg måtte gå gjennom en del for å komme meg ut. Skremmende.
Det jeg altså lurer på nå er; kan edderkopper ta hevn? Kommer familien til den avdøde edderkoppen å spiser (evt. spindelvever) deg mens du sover? Hva med andre innsekter? Hva med mygg!!!

Feel like having a laugh? Alien in 30 seconds re-enacted by bunnies
                                     Bananaphone (vææær så snill å se på den, holdt på å dø av latter! :D)

Shiny
Postet av: badabim

Edderkopper tar hevn. De har høyfrekventerte skrik som sendes ut til familie, slekt og venner i døds/skade-øyeblikket. Hevngjengen kommer om natten, i flokk...kan i ettertid ofte se ut som et plutselig asmaanfall... Beklager, du er dømt. Lykke til!

11.08.2004 @ 15:47
URL: http://badabim.sprayblogg.no
Postet av: [ina]

Nu har eg lakt ut noen bilder fra Span konserten. :)

11.08.2004 @ 16:56
URL: http://mhm.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Hehe, håper jeg ikke plutselig begynner å høre den der banan sangen...Edderkopper er søte ;)

11.08.2004 @ 21:15
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Anita

Hmm, foruten reisen ned hit, koster det en hel mengde pæng å komme inn på utestedene - hvilket vi ikke gjør. Så alt i alt er det ikke så utrolig dyrt. Hvis du ikke er hekta på boder da, såklart. Man kan svi av en del på delvis unyttige ting som smykker, armbånd og noe klessplagg. Hehe :) Jau :D Ta deg turen! (Jeg skal visst ikke til Bergen allikevel. Bummer, eh? :| Men det blir party-party istedenfor da, greit nok :D Hehe. Have fun in the sun)

12.08.2004 @ 01:06
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: delirium

Edderkopper er skumle! De har så sinnsykt lange, tynne ben... Det er ikke det at jeg tror de kan drepe eller skade meg eller noe, men de *ekler* meg!! Og det liker jeg ikke - nei, og nei!

12.08.2004 @ 12:14
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: C

sprayen drepte ikke eddisen. den førte bare til at den gikk inn i en 5 timers dvale, for så å våkne opp igjen. dermed kunne den trekke seg tilbake under sengen din for å planlegge hevn sammen med kone, og 115 barn....sov godt

12.08.2004 @ 17:49
URL: http://csite.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits