Kjedsomhet er et faktum

Man o man så kjedelig det er å vente på at neste time skal komme... Fritimer midt i skoledagen er ikke alltid så koselig nei.. Meg og nim sitter nå her vi, har sneket oss inn i til en klasse som  tilfeldigvis har datarommet akkurat nå (storfri). Læreren trodde vi var elever av han, så dette funker finfint.

Jeg venter og venter på at mamsen skal få tak i pc til meg, slik at jeg kan få skrevet den fænkens særoppgaven i engelsk (bare 1 uke igjen nå...) i fred. Jeg trenger å sitte i fred og ro på mitt eget rom når slikt skal skrives. Selvsagt med eeevig høy APC-musikk på. Skriver mye bedre da. Ja.

Snart 2 timer spansk nå. Joy. Så hjem til nim og så hjem til meg. Mreow.
Tyskprøve i morgen. Jævelskap.

Shiny
Postet av: delirium

Jeg registrerer leiekontrakter på PC, og så scanner jeg dem etterpå. Deretter putter jeg dem i fine mapper og låser de ned i et arkiv to etasjer lenger ned. Når jeg kjeder meg eller er trøtt kan jeg surfe litt, skravle med kollegaer eller på telefonen og drikke kaffe eller te. Det eneste jeg savner med skolen og sånn er muligheten til å skrive sånne oppgaver. Har alltid digget teorier om Jack the Ripper. Egentlig burde du bruke tegneserien "From Hell" av Alan More som en av kildene (ja, den tegneserien som filmen er bygget på - den er bare grundigere). Mytene omkring Ripper-mannen er veldig fascinerende!

10.11.2004 @ 12:52
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium

sjusj. Bruk linjeavstan 1,5. Skriftstørrelse 12 Times New Roman. Det er det man må levere alt inn på universitet og høgskoler - så man kan like gjerne venne seg til det først som sist...! Lett å lese er det også for en lærer.Hva skal du skrive om London. Bla bla bla? Eller hva du vil? For da kan du jo skrive om Jack the Ripper samt hvordan London var på den tiden generelt kanskje. Eller ta var på feks teorien om at frimurerlosjen stod bak Jack the Ripper og så skrive om frimurerlosjen i dag i London. Eller eller eller....

10.11.2004 @ 14:36
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Linda Elise

Hehe, delirium du kjeder deg ser jeg :)Og hvorfor har de ikke disse fritimene til slutt slik at du får fri tidligere fra skolen?

10.11.2004 @ 20:54
URL: http://www.lindaeliseweb.com

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits