Medlem av: Dirty Dancers

Høstferien er ferdig og den forsvant egentlig ekstremt fort, for alt det mest artige var på slutten. Jess, for det var fest på torsdag, der meg ikke drakk noe særlig mer enn 2-3 glass hvitvin og dermed var sikret godt humør en god stund fremover. Og så var det folk der jeg ikke hadde sett på 2 år eller noe, så ganske fornøyd med å få hilse på.

Fredag skulle det egentlig ha vært futurama-kveld, men det måtte vike for både nytt på nytt, nyeste episoden av one tree hill og hele 3 episoder av lost. Vi hadde det ekstremt artig igrunn, for vår kjære kjæledegge Daniel joinet oss, han er for tiden med på omtrent alt, siden han nettopp har fått lappen og fikk låne moren sin bil (ble vekket på onsdagen og dratt med på "biltur" ut i hutiheita).

Lørdag ble det som planlagt en finfin bytur. Ingen fiskevenn joinet (se tidligere innlegg), men altså, jeg klarer helt fint å ha det artig på byn uten nevnte venn, ikke det at jeg har noe å sammenligne med, for det skjer alltid noe hver gang jeg inviterer saken, som gjør at han ikke kan være med (jeg mistenker pysethet eller misliking av ikke-fult-så-edru-Kris, kanskje). Kris og Red danset assen av seg, ingen tvil om det, jeg har fremdeles gangsperr og merkelige flashbacks om kinky dansing.

I dag (mandag) tok jeg meg liksågodt enda en høstferiedag, skole virket så meningsløst å bedrive dagen med. Jeg er så lat.. I morgen har jeg prøve i særemneting, det er ikke noe særlig artig, sånn egentlig. For den siste boken jeg skulle lese var ekstremt kjedelig, så jeg bare hoppet over midten og merket egentlig ikke forskjellen (jada, jeg vet, blasfemi).

Nå skal jeg se på Brad Pitt i noen timer, NRK2 beckons

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits