Høstferie? Hvor?

The masterplan: Å oppdatere hver dag i hele høstferien.... Turned out to be:
Mission: Impossible.
Hvorfor? Jo, nå skal du høre. På tirsdagen begynte et heidundrandes regnvær (igjen, ikke akkurat overraskende, siden jeg bor her jeg bor..), som utviklet seg til et evigvarende tordenvær. Tordenværet fant ut at det ville være smart å ødelegge internettforbindelsen til meg.

Onsdagen var det superfjortistreff på Exodus in ze city, jeg måtte jo selvfølgelig dit (lite å ta meg til), sammen med TingeNim og naboLine. We rocked our socks off. Var også på vorspiel på Minde før vi daffet oss inn til sentrum, i superknøttliten leilighet. Der var det en del folk som ikke tåler så mye å drikke.. Sang karaoke gjorde vi også. Super stuff.

Det vil ikke være en overdrivelse om jeg påstår at vi var gaaaanske så sliten etter å ha danset til trance i 3 timer, naboLine var smart og dro hjem med 00.10-bussen. Kris og TingeNim derimot er ikke så veldig smarte, de fant nemlig ut at de kunne jo gå til minde og sove på sofaene til Krister. Den beste sofaen jeg har sovet på. Meg er glad Krister hadde perm akkurat i høstferien.. Mhm..12.10 på torsdagen dro altså meg og Nim hjem til henne for å sove, vi skulle jo selvsagt på kino seinere på dagen og se Fahrenheit 9/11. Det ble det ikke så mye soving, ikke så mye 9/11 heller, men The Terminal ble det, sammen med Joar og Rune. Artig opplevelse, selv om vi ikke satt sammen med dem. Satt med Joar på bussen hjem da, men det vil jeg ikke påstå er helt det samme. Mamsen var litt snill og kjørte ham hjem.


     Aksel Hennie og Nikolai Cleve Broch

Fredag ble det daffing og kino igjen. Kris og TingeNim ville se Uno, så det gjorde vi. GENIAL film, alle må se den. Selvfølgelig må alle det...!!
Etter filmen dro vi hjem til Nim igjen (etter en god del veiing fra eller til, hadde på en måte ikke lyst å gå hjem..), vi fant ut at vi skulle pakke niste og klatre opp på Vanntårnet og se på utsikt. Pakket niste, pledd og telys. Kaldt var det, seint på natten også.
Vi fikk Eirik til å komme opp til oss også, men så ble det så kaldt at vi bare orket å se på ett stjerneskudd til før vi gikk ned igjen. (stjerneskudd=nam)
Eirik har mye kunnskap når det gjelder å slukke alle gatelysene på hele Hjelteryggen (nesten), det har seg slik at man kan lyse på en liten boks som henger på transformatorboksene, så tror boksen det er dag. Lys av = muy fun. Vi kom oss vel inn til 3, etter mye vandring og løping rundt i gatene med pledd på.

Igjen sitter jeg her med en kopp (lunken) te og hører på mamsen sitt mas om at jeg må vaske badet mitt. Bah. Gale damen føner håret til barbiedukker hun skal gi til fretex. Hun kler også på dem.

Shiny
Postet av: Aniiita

Hihi, Mallorca var fint :D Meg var på Alcudia! Harru vært der (evt. mallorca)? :)

11.10.2004 @ 01:20
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: C

visste moren din var litt funny...still...barbie dukker...?

11.10.2004 @ 11:02
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: delirium

En gang da jeg var 22 eller 23 eller noe var jeg på trenceting i forbindelse med Sommerparaden i Oslo og danset til trance i mange timer. Dagen etter hadde jeg så vondt i ryggen at jeg hadde seriøst problemer. Jeg drar til kiropraktor og finner ut at jeg har intet mindre enn danset på meg en skiveutglidning. Jeg har sjelden følt meg så gammel!

11.10.2004 @ 13:28
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Ingvild/Tingen

Whey! Jeg likte høst-ferien jeg :D Moren din er ellers ikke gal, hun er litt...ehm, spesiell :D

17.10.2004 @ 01:53
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits