Uvitenhet er drivhuset der de forferdeligste blomster gror

I dag har jeg dristet meg på å teste ut noe jeg hatet sist gang jeg prøvde det. Det var ikke så veldig smart egentlig, for det viste seg at jeg fremdeles hater å sole meg. Eller i dette tilfellet; ligge i solen og ønske at man var annensteds. Noen av mine venninner driver jo på med å "ta sol". Meningsløst å betale for noe man kan få helt gratis. Brunfarge er igrunn oppskrytt, er det ikke? Det blir hele tiden påpekt at jeg kan jo lese mens jeg soler meg.. Skal jeg lese trenger jeg fullstendig ro, merkelig nok. Og solen bare skjærer i øynene.. Litt overømfintlig overfor lys er jeg muligens.
Vi har faktisk air-condition, så Kris overlever den fæle, slemme varmen. *digge stuen*


Har begynt å lese Maskeblomstfamilien av Lars Saabye Christensen. Endelig kommet ut i paperback! Var slett ikke noe særlig dyr heller; 99 kr på narvesen. Så narvesen er muligens ikke like slemme som noen vil ha det til. God kaffe har de også.. Tror jeg lager meg en kopp te jeg.

I dag reiste IdaPida utav livet mitt for et år. Blir utrolig trist uten henne, men hun får det forhåpentligvis flott i Juneau, Alaska. Kaldere er det i hvertfall *svette som en gris* (svetter griser virkelig mer enn andre dyr?)

Shiny
Postet av: Anita

Fiiine boken! :D I love it! Holder på med den jeg også nuh, blir helt overfascinert over skrivemåten og hele pakka jeg! *dåndån*Hehe, jeg har også det problemet. Når jeg leser, må jeg ha ro og fred rundt meg. Og da nytter det aldeles ikke å sitte ute i solen og myse wildt med øynene. :P Sneiks! (Forresten så er jeg kanskje i Bergen på torsdag. Wøwø! Skal lete etter deg, jeg :P)

10.08.2004 @ 20:38
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Marina

Det er visse fordeler ved å ikke sole seg, men ikke mange under 30 tror på det. Og en får mer ut av en bok når en leser den uten det skarpe lyset og bekymringer om å bli hummerfarget.

10.08.2004 @ 22:59
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: C

solarium var oppskrytt

10.08.2004 @ 23:25
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Charlotte

ØY. Venninna mi og jeg diskuterte om griser svettet noe mer enn andre dyr i dag vi.Kom ingen vei, men fant ut at griser er renslige dyr.

14.08.2004 @ 18:13

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits