▄berdaffedag

I dag har jeg hatt absolutt ingenting å ta meg til... Da jeg var så smart å nevne dette for mamsen (siste gang jeg klager til henne...) fant hun ut at jeg liksågodt kunne gjøre en hel del husarbeid. Protestene mine ble neddøyvet av argumentering på høyeste plan:

 

"Du får jo feriepenger av meg, du skal ikke klaaaaageeee."

 

Vi kan si det som så at hun vant diskusjonen.

 

Jeg laget også middag, siden jeg var så godt i gang med å være husmor eller what not. Middag i mine øyne er tydeligvis ikke helt hva "voksne damer" ser på som et godt og næringsrikt måltid. Altså: Potetbåter stekt i olivenolje, salt og pepper i stekovnen. Veldig godt, men tydeligvis ikke helt godtatt. Det ble til slutt innrømmet at det faktisk vaaar godt, men det var bare etter at jeg dro fram en grillkylling. Det var også rosévin innblandet. Og Anton Berg sjokolade til desert (plum in madeira.. heaven..).

 

Jeg har ellers absolutt ikke peiling på hva jeg skal ta meg til i helgen. Har hatt fri siden tirsdag. Jeg eier ikke fantasi for tiden. Det meste av tiden har gått med til å ligge i sengen og glo på filmer på lappisen (10 things I hate about you, the hole, she's all that, fight club, the princess bride..).

 

NowPlaying: En blanding av soundtracket til Lion King og American Beauty. Weird combo, I know. Men, vi fremmer jo særhet.

 

 

I am Kristine's complete lack of interest says:

hvor mange dager er det igjen?

dhani says:

         18


Shiny
Postet av: vibbi

hm, dette h°rtest litt trist ut

11.06.2005 @ 01:47
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: Kris ,The Grumsy One

Vibbi: jeg skylder pň deg :p

11.06.2005 @ 01:55
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: sondre

Du har en liten kokk i magen;)

13.06.2005 @ 00:06
URL: http://moonwalker.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits