Grumf? *si med Scooby Doo stemme*

Hah.. Da sitter man her igjen da, på skolen, og tenker igjennom helgens begivenheter. Fredagen hadde jeg, som halve Sotra vet, fest. Full kontroll de 2 første timene, etter det ga jeg bare opp. På et punkt tror jeg faktisk det var over 50 stykker rundtomkring på eiendommen. Festive.
Enderesultat:  Pant: 160 kr
                      Antastet: 1 gang
                      Klådd på: 2-3 ganger
                      Bitt: 1 gang
                      Skadet: Stuebord (Steffen, du skal bankes/punge ut.. Løp mens du kan, jeg har sendt folk etter deg)     Tv-bord (enda en fra Kolltveit gitt)

Bitingen ble utført av en profesjonell vampyr, have no fear.. Biting er kinky. Biting er gøy.
Hører for øyeblikket på en mektig bra MD, som ikke er min. Noen som savner en småødelagt orange MD? Ta kontakt.. (jeg kan godt beholde den, for all del, koser meg her)  

Siste festperson gikk kl 2 i natt, snakk om å være innpåsliten :p (ja, så tryglet jeg kanskje Martini om å bli, sånn at han kunne kjøre meg og Tingen til skolen... Kunne ha sovet en time til jeg da.. Men NEIDA! Bitch..)

Man var å badet igjen i går. Det skulle vise seg å bli ganske så mye mer dramatisk enn planlagt. Kris, Red, Danny, Tingen, Martini og Anno tok seg turen til Sauavatnet de. Kris og Martini gadd ikke å bade, de satt på berget og ante fred og ingen fare. Hvor lenge skulle idyllen vare? Ikke lenge nok man.. Etter en stund med småtruing som "nå dytter jeg deg uti" and such hører nemlig Kris noe rasling bak seg. Hva er det første du tenker når du hører rasling bak deg midt uti ødemarken, på vårparten?
"SLANGE!!!!" hyler undertegnede, hopper opp, drar med seg Martini og bruker ham som et slags levende skjold. Slik står man, utpå kanten til et lite uhm... stup.. og klamrer seg til M, Kris skalv. Det ble konstantert at det nok var en huggorm det der ja. Hjelp?!?! Klamringen fortsatte i minst 10 minutter, helt til ormen ble lei av å sole seg, og smøg seg avgårde igjen. FY FAEN så ekkelt.. Eneste trøsten man fikk var "den er jo liiiten jo, vi hadde boa før vi.. den var svær". Så festlig da!! Kom meg ikke fort nok derfra.


Hr. Snok, that bastard!!

Har jeg nevnt hvor artig det er med venner med bil? Det er konge... Helt til man blir sendt på butikken konstant, for å kjøpe diverse dill. Grumfy :p (jeg skal ikke klage, jeg satt forsåvidt bare på. Noe som er artig).

Danny og Tingen bor fortsatt hjemme hos meg, overraskende nok. Men min kjære Ting truer med å flytte hjem igjen (mulig smulig fordi hun er lei av oppvasken.. Skjønner Tingen nå hvorfor Kris fikk et lite sammenbrudd? *grøsse*)
Vi har under 100 kr igjen av husholdningsbudsjettet. De skal vare fram til fredag. Jeg har ikke penger til nytt ungdomskort. Jeg sliter. Vi sliter alle sammen. Festlig er det ikke? 
Danny? Har du penger? Tingen og du spiser masse :p 


Shiny
Postet av: Ingvild/Tingen

Jeg spiser ikke mye! Hvertfall ikke nå som vi ikke har mat i huset!! Jeg får for øvrig ALDRI nervøst sammenbrudd! *puste tungt* Grr! Jeg trenger seriøst en ferie...jeg trenger England, Irland...jeg trenger...ferie

10.05.2004 @ 14:57
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Høres ut som om livet hjemme alene passer deg ganske bra? ;-)Heh...

10.05.2004 @ 14:57
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: camilla

nice...begynner å skjønne hvorfor jeg ikke flyttet inn...Ehm...hvorfor ble ikke denne personen invitert med til å bade? skuffet Kris!Ingen glad i C :(nah.. vil bade..

10.05.2004 @ 16:13
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Marius / Martini

men den slangen var jo liten da. var ikke stor nok til at du skulle drepe armen min. :P du hadde vel ikke trodd at eg skulle vokne SÅ tidlig for og kjøre dere på skolen vel? :P det er grenser.. hehe.. * var eg flink no kris? :P *

10.05.2004 @ 17:31
Postet av: camilla

gjentar.. KRISTINE!! ER SINT, har nettopp skrevet en lang mld til deg, men det så ikke ut til å funke!sitter på skolen. læreren så vi skulle få fri en time før.. men så tok hun det tilbake!! kommer ikke inn på bloggen min! fint vær og jeg vil bare slappe av og sole meg! MEN SITTER PÅ SKOLEN ISTEDE!! *PÅ RANDEN TIL Å GRÅTE* tror jeg holder på å få et sammenbrudd!! KRISTINE!! HJELP MEG!! hmhmhmhmhmhm*puster tungt og raskt*

12.05.2004 @ 16:37
URL: http://csite.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits