Den som ikke har sett solen gå ned, burde ikke sverge å vandre i mørke

Fredag: En ikke heeelt frisk Kristine gikk opp til naboLine og drakk, og drakk, og drakk.. Hvorfor? Veeeel, Nim+Kristah, Line+Frode, naboLine+Fredrik. Couple's eve!! Derfor er vodka+brus og en fasttelefon ekstremt flott å ha. Jeg ringte til alle jeg, la til og med igjen en beskjed på telefonsvareren til den godeste Morten. Jeg har i ettertid fått beskjed om at den beskjeden ikke var lett å skjønne noe utav, merkelig det der.

                                                           

Lørdag: Våknet med superhangoveren fra helvete kl 6, 9 og 11. Dro så på kino og så donnie (JAAAAA!!) og Resident Evil: Apocalypse (mjaaa..) med samtlige av mine venner (utenom Line). Visste ikke at jeg  hadde så mange venner jeg.. Nifty!!
Meg og Nim dro hjem til danny i 11-tiden og crashet der. Sov faktisk merkelig godt på en 2seters sofa med lånt dyne. De tre gutta trenger seriøst å få nøkkel på dodøren.. Mhm..

Søndag: Våknet med småstøl rygg og ekstremt tett nese. Yup, nestenfriske meg var blitt nestensyk igjen. Just my luck. Så cupfinalen med nim og danny. D er seriøst artig når brann scorer. My god så stor underholdningsverdi den gutten har når han er i godt humør. Masse grandiosa fikk vi også. Og kokt vann (danny bor i Bergen by må vite, skumle parasitten)

Mandag: TUNGT å komme seg på skolen.. Hadde historiefremføring, som var grusomt, siden meg var stuffed i hodet og nesten ikke klarte å få frem et kvekk. Grumf.

Today: Roger, nim ooog Line var syk. Major daffing på skolen, sammen med resten av vennene mine (ikke så veldig mange det).
Men nå måå jeg skrive minst 2 sider om Jack the Ripper. Jah.
Have a good one!

Shiny
Postet av: Linda Elise

Jeg leste nettopp i VG at en fyr i Bergen går rundt å voldtar og drep unge jenter som ikke er helt edrue :p

09.11.2004 @ 21:05
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

Skrive et par sider om Jack the Ripper! Neat! Vil du komme og gjøre jobben min så kan jeg gjøre skolearbeidet ditt. Vil det være lov å levere inn 10 sider forresten? ;o)

10.11.2004 @ 10:14
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits