Hollywood ending

Av og til skulle jeg virkelig ønske ting var som på film, spesielt når det gjelder forhold-saker. Ting er skikkelig trøblete for tiden og det gjør meg til en person jeg virkelig ikke liker og som absolutt ikke ligner på den jeg vanligvis er.

Fikk meg ikke til dra meg selv opp av sengen i dag.. Jeg så bare ikke poenget. Jeg vil ikke være slik! Hvorfor skal livsgleden min krympe bare fordi ting ikke går helt slik jeg vil? Trodde virkelig jeg var sterkere enn som så. Men nei, Fisken gjør meg lei meg og bortevekk.

Jeg har en slags angst for seriøse forhold og alt det fører med seg, bl. a. ansvar. Jeg er virkelig ikke flink når det gjelder følelser av dette slaget.. Ikke er jeg helt sikker på om følelsene virkelig er der heller. Jeg er lei av å være usikker. Hvorfor kan han ikke bare snakke med meg istedenfor å ignorere meg?

Jeg vet jeg ikke var noe snill, men jeg har sagt unnskyld. Jeg angrer virkelig på det jeg gjorde, jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjorde det. Ble vel skremt.. Igjen.

Filmverden! Redd meg!

Shiny
Postet av: Mia

Menn - kan ikke leve med den, kan ikke skyte dem.Oy vey!

10.01.2006 @ 23:17
Postet av: delirium~

Men -Det kunne vært som Bridget Jones... Ikke bra det heller, selv om det er film. Men jeg skjønner absolutt hva du mener! Det virker i alle fall enkelt og greit på film om ikke annet. Og så VET man at alle blir lykkelige til slutt, og det er vanskelig å se om seg selv når man ligger og er deppa. Men jeg er helt sikker på at jeg kan love deg at det går over, heldigvis - om ikke annet. Inntil da burde du drikke mye te og spise mye sjokolade mens du sitter under pledd eller dyne. Kikke på soppy kjærlighetsfilmer derimot synes jeg du skal holde deg langt unna... Prøv med en brutal action i stedet ;)

11.01.2006 @ 12:03
Postet av: Kris

*vifte med smågodtpose*

11.01.2006 @ 14:13
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: delirium~

Oooo - smågodtpose. Meg vil også ha smågodtpose.... Med sorte små smokker og masse sure saker i pastellfarger!

12.01.2006 @ 15:18

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits