Oh so stuffed..

Meg=blogg usurper, eller noe i den duren. Ihvertfall evig lenge siden siste post, men jeg har unnskyldning!! Altfor mye å drikke i helgen og meget forkjølet pga. mopedsittepåing. Men, denne festen har jeg, av alle, vært avholds når det gjelder gutter. Meget ulikt meg, men denne gangen har jeg i hvert fall ikke noe å angre på. En herlig forandring om jeg må få si det selv. Jeg brukte selvsagt hustelefonen der jeg var til å ringe til et par folk, men det teller ikke.

 

Jo, en del drikke, men jeg kan trøste meg med at enkelte folk *kremt* Tingen */kremt* var en del myyye mer beruset enn meg. Tror aldri jeg har sett henne såpass vekke før, var jo ganske artig. Var ikke noe i veien med gutteforbruket hennes i hvert fall. Og naboLine koste seg skikkelig med en som nå er typen hennes (i hvert fall nesten-typen hennes)

 

Jo, litt seint på kvelden ble det bestemt at hele gjengen skulle dra til et annet sted enn der vi var (vi var kanskje muligens litt få folk ja..), mer bestemt til en fjortisfest på Våge. Oh the joy. Men siden jeg var blakk, så fikk jeg sitte på med Eirik dit. Fantastisk artig å sitte på med moped. Jaha! Kom jammen meg gratis inn på Våge-stedet også *kose på halvhanskene sine*. Turen hjem var også ?gratis?, men meg og Red stappet masse penger ned i nakken på Eirik (?jammen? jeg liiiker jo å kjøre!!?). Meget morsom kjøretur, der underskrevne klarte å tryne over et autovern (Red skjenket meg med noe jeg trodde var brus.. gale.. *skamme seg*) og presterte å hive en ganske flat rotte inn i noen busker.

 

Jeg skal begynne å drikke mindre, jeg lover.. Men hvordan skal jeg da underholde folk på fest? *glise*

 

God bedring til meg selv (oh so stuffed..), C(amilla) og Tingen. Vi synes ekstremt synd på oss selv gjør vi. Og C ville så gjerne bli nevnt i bloggen min. Stakkars fortapte sjel?


Shiny
Postet av: C

I did it! I did it!! du nevnte meg igjen! *lykkerus* ( eventuelt hostesaftrus..)

08.09.2004 @ 21:11
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Marina

Det er faktisk bedre å bli underholdt enn å underholde på fester. Iallefall etterpå...

08.09.2004 @ 22:01
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Linda Elise

Hehe, høres ut som en spennende helg :) Absolutt!

08.09.2004 @ 22:36
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Kristian

Sounds like a weekend to me... ;) Fortsatt god bedring1 ;)

09.09.2004 @ 00:43
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: C

oppdater!!jeg har greid det..so can you my friend..

12.09.2004 @ 00:51
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Tingen

Var ikke sååå full...ehm... *skamme seg*

15.09.2004 @ 14:42

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits