Kor mange har du drokke?

Innser at jeg ikke har oppdatert siden onsdag eller noe, så her følger en oppdatering i mitt "spennende" liv.. Hirr

Torsdag/Fredag
Det har seg slik at Tingen har preiket med en artig fyr ved navn Aavar fra Karmøy en stund. Det ble derfor foretatt en liten bytur, siden de (duden og kameratene) skulle ankomme byen nevnte torsdag. Målet til de tre Karmøy-gutane var Lost Weekend på Askøy. De kom ikke inn til byen, men ba heller oss om å komme oss ut til Kollevågen på Ramsøy. Grett tenkte vi og begynte å leite buss. Siden det var blitt ganske seint på kvelden gikk det overraskende lite busser til Ramsøy (22-tiden var det vel?), så vi tok heller en buss som gikk nærmest mulig målet; Ravnanger terminal. Denne underfundelige terminalen midt ute i ingenting er 9 km fra der vi hadde tenkt oss. Jaja, vi får vel gå da? Jo, vi tok oss en tur.. Ganske lang tur faktisk. Ikke visste vi helt hvor vi skulle heller, siden man hadde vært på Askøy hele 2 ganger før, totalt (underdriver nok litt nå, siden el Tingum har slekt der..). Turen tok vel omtrent 1,5 timer, noe jeg syntes var fantastisk bra (men så er vi jo erfarne vandrere).
Folkene ble møtt, hilst på og geleidet langt vekk fra de sinte MC-folkene. (har aldri følt meg mer edru i hele mitt liv..)
Dessverre datt SK (den ene duden) ned en skråning og skamslo seg både her og der.. Verst var det at han fikk en del kutt i skallen (som K-gutane sa det så fint), så meg, Tingen, SK og Aavar fikk oss en tur til legevakten på Kleppestø, Måtte ta taxi siden ambulansen måtte være på festival-området til enhver tid. Seriøst, kunne de ikke hatt to ambulanser? Hva om noen skadet seg skikkelig skikkelig? Dårligste arrangementet jeg har vært ute for. Ble ikke bedre av at vi måtte vente en halv time utenfor legevakten før den vakthanvende legen fikk dradd seg opp fra den dype doktordvalen sin. Tåpelig! Og da SK endelig kom ut igjen derfra (etter 1 time eller noe i den duren) så hadde ikke legen sydd det verste kuttet engang... Skremmende dårlige greier.
Vi taxet helt til huset dudsene oppholdt seg i på dagtid (søvn mostly), ikke så veldig langt, og det viste seg at vi faktisk taxet i bilen til eieren av huset vi skulle til. Freaky.
Ble en artig kveld det! gutta fortalte om alt det dumme de hadde gjort etc. Alt blir underholdende etter litt å drikke. Common knowledge. Kris var fornøyd så lenge hun ble sjenket gratis hun. Evig stilig. Sov godt på gulvet gjorde hun også.
Neste morgen (*kremt* 13.00..) stakk meg og Tingen til byn og kjøpte gave til Idapida som vi skulle ha avskjedsfest for på lørdagen (give me time..) og så bar det rett hjem for å få litt ordentlig søvn. Dvs. minst 12 timer. Sov fra 20 på fredag kveld til 12 på lørdagen. Sweet.


Thelema, som opptrådde på Lost weekend

Lørdag/Søndag
Dro inn til byn en liten tur sammen med min mor. Traff Tingen og vandret litt rundt med henne. Kjøpte vel en is og dro hjem til meg for å planlegge ferdig festen til Idapida.
Folk begynte å komme i 19-tiden, lydige som de er. Ble vel 15-17 stk til slutt kan jeg vel tenkte meg. Blir utrolig trist når Ida forlater oss et helt år.. Men Alaska kan jo bli bra? Jeg tror ihvertfall lille bø kommer til å klare seg utmerket! Fikk seg jammen meg et maskingevær også (en stor hit hos gutta på festen.. jees..)
Meg, Tingen og C ble kjørt av nille Eivind til Askøy, slik at vi kunne henge med K-gutta igjen. Da va vel klokken omtrent 2.30. Vi satt utenfor huset og ventet i 2 timer. Folkene kom aldri, selv om vi maste litt på dem. Ventetiden brukte vi til å leke "flasketuten peker på" med en flaske sprit, stirre på en snegl som krøp forbi oss ("De kommer før sneglen har krøpet forbi oss, det må de" "Der forsvant sneglen gitt.."), skjenke nevnte snegl, vandre halvveis over Askøybroen for så å vandre tilbake til Kleppestø terminal. Det kom endelig en buss kl 6, som vi tok inn til sentrum. Brukte mine siste dyrebare kroner på en salat på narvesen. Ran!! Grumf.. Var jo litt festlig å titte på ryddearbeiderene som ryddet opp på Torgallmenningen etter lørdagen. de så ut til å ha det utrolig gøy, det er jo fint at noen liker arbeidet sitt...
Snakket også med et par guttemenn som vandret forbi oss da vi okkuperte en av benkene der. Har aldri sett/møtt/pratet med dem før. Er koselig å snakke med morsomme mennesker med litt hangover fra kvelden før.  
Reiste seinere ut igjen til Askøy, men det var ikke spesielt artig, egentlig. Så nå sitter jeg her, på rommet mitt og prøver å ikke la Tingen sovne. Hun skal være oppe/våken i 52 timer. Veddemål. Og det går utover meg. Jaja..

Vandret i 9-tiden gjennom frokostbuffeten til Radisson SAS hotellet for å finne et toalett. Kan anbefales.. Luktet skikkelig godt (maten altså) og det var slettes ingen turister som glodde på meg. Neida.

Har lært meg noen artige nye uttrykk denne helgen;
- Kadåååå?!?
- Eg har aaaldri vært ute (du har ikke forlatt huset, selv om du har det..)
- Kan vel det...
- Kor mange har du drokke? (man skal alltid svare 2, uansett)

Alt skal uttales med Karmøy-dialekt (übertøft)

Shiny
Postet av: Kristian

Jeg trodde helga mi var spennende...

09.08.2004 @ 02:17
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Anita

'Karmøysk' er jo pretty cool :DOg sinnsykt smittende. Hiho!Bra at du har hatt en finfin helg!aavar.net,forresten? Heh :)

09.08.2004 @ 03:25
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Jøss, du har hatt det spennende. Legevakter er oppskrytt syns nå jeg.

09.08.2004 @ 14:08
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: delirium

Det blir maks 150,- kr med Norgespakke. Da blir det i alle fall på deg en skinnbukse (kjøpt i London), pvc-bukse og diverse annet som er pent og som jeg har blitt altfor tykk til! Give me word før fredag i alle fall. Jeg flytter på lørdag og da blir alt hevet som ikke er solgt og gitt bort!

09.08.2004 @ 15:11
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: delirium

Nei, ikke frimerker - det blir bare rart. Det beste er å kjøpe en norgespakke og så stappe alt inn i den. Norgespakken har en fast pris så det er enkelt. Sett penger på konto og i løpet av kun kort tid vil pakken nå deg (de skryter av 1-3 dagers leveringstid!). ~send meg en mail du, damen~ :o)

09.08.2004 @ 16:47
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Tingen/Ingvild

Ja, den helgen var jo artig! :D MÅ si at jeg føler meg rimelig trøtt nå ja...dumdidum. Klarte kun 41 timer før jeg virkelig følte for å sove gjennom resten av natten...litt deprimerende. Om man gleder seg til å innrømme at man tapte? Nei... KRISTINE! Holder på å dø av varme...hjeeelp!

Postet av: majja

greit... flott at dere har kost dere, men hvem faen ringte meg natt til søndag?!???? (klokka 4 that is...) og WHY??

09.08.2004 @ 22:12

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits