Forvirrede mennesker på by'n

Joja. Helgen har forsvunnet fra meg igjen. Slemme, slemme helgen! Hrmf.. Jaja, la oss ha en liten oppsummering shall we.

Fredagen var det skole. Ikke så  mye skole, siden man fikk fri i både norsken (1.time), økonomien (6. time) og matten (7.time). Man er ikke heeelt sikker, men man tror man dro til by'n *sjekke sin egen blogg*. Yeah, man havnet visst på nettfint ja =) Der traff man på masse interessante mennesker og sånne saker. Sant å si, så er ikke juvente-folkene noe særlig kjedelige. Ganske fargerike faktisk.
Kris dro hjem 16.10 og kjedet seg resten av den dagen.

Lørdag derimot skulle vise seg å bli ganske så interessant. Man ble vekket av en melding fra Roger kl 16.30. And I quote: Med på konsert i by'n? Eg reiser inn kl seks. Den e gratis
Kort etter ble man oppringt av Tingen; "Fikk du meldingen av Roger? Flott. Er du med?"
Litt i ørsken fremdeles, men man klarte jo å få frem et ja, seff. 
Fikk rotet sammen nødvendigheter (necessities if you like) og sånne greier på 1 time. And off I was =)
Vel inne i by'n bar det mot nettfint for å vente på at konserten skulle begynne (kl 20 faktisk) og at naboLine skulle dra seg inn dit (dakar liten ble vettskremt av folk på utdrikningslag).
I 20-tiden fant kompaniet (Kris, Tingen, Roger, Laffen og naboLine) seg en høvelig fisketank og okkuperte den. Etter hvert så dro Martini seg inn til torget også. Kris og Tingen hadde da "betalt" Roger for å hoppe på den stakkars fyren når han endelig dukket opp (man kan veldig enkelt kjøpe Roger, med mat). Vi holdt på å dø av latter!! R måtte jage M før han faktisk fikk tak i ham (maaange runder rundt fisketanken). Latterkrampe i minst 10 min.. Uæ..
I pausene mellom musikken (Major Parkinson var ekstremt bra!! Og jammen meg går ikke naboLine i klasse med en av de i bandet.. Jeg mener det, det mennesket kjenner alle) ble det ganske kjedelig. Kris har alltid med seg en kortstokk, så man satte i gang med vriåtter gjorde man. Fremdeles oppå vår kjære fisketank. Vi fikk en del merkelige blikk ja. Var til og med et par tyskere som tok bilde av oss. Turister er sære :p Ett av de 5 bandene som begynte konserten skulle visst vinne 50000 kr, and the winner is: Robert Post (hrmf.. Major Parkinson skulle vinne!!)
Ralph Myerz and the Jack Herren band (correct me if I'm wrong..) avsluttet konserten, ganske bra. Oh yeah. Artikkel på ba.no om hele greien gitt.


            Ralph Myerz and the Jack Herren band i egen person

I 00-tiden traff man på Vinni, Red og nawok (the supertrio, or so it would seem like). 00.10 gikk siste buss hjem. Meg, Tingen og Martini tok ikke den. Nooope. Man bestemte seg for å bli igjen i by'n og ta morgenbussen hjem (07.10 faktisk).
Det ble ganske så kjedelig etterhvert ble det, så da man gikk inn på sas-hotellet for å låne toalettet, ble det en goood stund til man faktisk forlot det (hotellet altså). Satt en stund og funderte på et par stoler, før man (Tingen) kom frem til at man kunne gå opp til topp-etasjen og se hvordan utseendet der oppe var. Som sagt, så gjort. Ekspedisjonen endte med at vi tok oss en runde i hver eneste etasje for så å ta trappene på vei ned igjen. Ikke bare det, man gikk opp igjen alle trappene på slutten. Ble invitert på nachspiel inne på rommet til en fyr "det e tjue mannfolk her inne. Nachspiel klokken 2!!!" No thanks.. Jah..
 Til slutt ble man kjeftet på av en sur hotell-mann (man satt og tok livet med ro i trappen i 8.). Vi endte leken mens den fremdeles var god. Smarte menneskene som vi er.
Nawok traff man mange ganger igjen, Kristah også.
Kris og Tingen endte kvelden med å gå sammen med Kristah til Minde (der han bor altså), for å ha en plass å være. Ekstremt koselig det huset, jepp =) Kris ble servert bok ble hun, ganske grett siden hun hadde ihvertfall 2 timer å slå ihjel. "Les Hedge Knight i denne". Tok et par sekunder før det gikk opp for meg at det faktisk er en novelle av GRRM. Fliiinke Kristah!!! (Flink ASOIAF-fan han også)
Ble dessverre ikke ferdig å lese før vi måtte gå.. Ganske så grusomt.. Kris og el Tingum tok bussen inn til by'n, spiste frokost på 7-11 (oh, thank heaven), tok bussen til Knarrevik, gikk hjem til Tingen og sovnet (kl. 08.30).
Våknet (igjen) kl. 16.30, så på TV til 20, ble hentet, sitter her.
Jammen meg vært edru hele helgen. Ganske imponerende eller hva?
Gresselig langt innlegg det her.. Nå orker jeg seriøst ikke å skrive mer, har krampe.. Nite!

Shiny
Postet av: Kristian

Det var litt av ei helg du...Og: Mulig smulig. :D

07.06.2004 @ 02:43
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Ingvild/Tingen

Whey! Hotel Bristol neste? Eller kanskje SAS hotellet på Bryggen? ;P

07.06.2004 @ 21:08
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits