OS

Jeg har overlevert laptopen min til Danny, for han vet sikkert hva han skal gjøre for at den skal bli ikke-død. Jeg krysser fingre og tær.. Kanskje er det håp for min søte lille?

I mellomtiden har jeg plutselig fått tilbake en annen pc jeg klarte å crashe for godt over et halvt år siden. Nå med linux. Det er jo alt veldig fancy og dillete og sånn, men jeg er et vanedyr, jeg liker ikke forandring. Spesielt ikke om jeg ikke får internett til å funke på saken. Men jeg har jo for all del sikkert noen som kan guide meg gjennom det. Må bare finne passende lokkemat.

Dating med vilkårlige hosteanfall anbefales ikke, det bare fører til at man føler seg ekkel og slimete etc. som igjen fører til anti-fysisk kontakt pga. nettopp nevnte ekkelhet.

Om man i tillegg på vei til bussen tryner skikkelig har man det gående. Spesielt om man går med skjørt og strømpebuksen gror seg fast i såret man tilegnet seg ved nevnte fall. Jeg pleier å falle om vinteren, men denne gangen var det nok bare pga en feilberegning. Converse sko + glatthet = plutselig dårlig tid pga forsiktighet nedover glatte bakker --> Løping for å rekke buss --> Knall og fall.
Jeg kan love deg at det ble en del banning før jeg måtte løpe videre.
Blodig kne og mye sympati fikk jeg også, selv om jeg ikke merket at jeg faktisk hadde slått meg før jeg satt på bussen. Whoops.

Jeg har skikkelig langhelg; Fri på torsdag og fredag. Det er jo veldig fint og dandy det, men jeg vet jo i mitt stille sinn at jeg bare kommer til å sove dagene bort. Det er jo kanskje ikke så veldig nasty det, når jeg tenker over det. Thihi.

Nå skal jeg teste sjokolade-te. Ifølge sikre kilder skal den være fantastisk ekkel. Alt skal vel prøves.
Shiny
Postet av: Linda

Sjokolade-te?! :O

06.12.2005 @ 00:30
URL: http://bee.sprayblogg.no
Postet av: vibbi

er litt nyskjerrig p hvordan den smakte....

06.12.2005 @ 15:41
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: Mia

Malapropos drikke-ting.. Syns du skal pushe denne i r ogs jeg. Er veeeldig god! http://ithilgalad.sprayblogg.no/290704024011_hvorfor_ikke.html

06.12.2005 @ 20:18
Postet av: Kris

Malapropos? Er merkelig nok et ord jeg aldri har vrt ute for fr =)Pushe p folk? Ja, kanskje ikke s dumt det, den smaker jo tross alt litt jule-ish

06.12.2005 @ 21:13
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits