Friends from far far away

Bloggvenner, et merkelig og egentlig ganske stilig fenomen. Jeg har iløpet av tiden som blogger fått en del av disse. En av dem har til og med tilbydt meg klær som ikke lenger ble brukt av vedkommende..(Delirium) Jeg finner dette ekstremt tøft. Kris er dessverre raka blakk, så her blir det de samme gamle fillene en stund til.. Trist..
Men tilbake til poenget; BloggVenner er stilig, er artig å få delt meninger om bøker, filmer og å få anbefalinger på diverse. BloggLand and BloggFriends (you know who you are) I salute you (spesielt de som har innsett at APC er tingen)

Gårsdagen min ble først tilbrakt i Alvøen, der vi grillet og badet i noen timer. Var ganske festlig, tror faktisk jeg fikk litt farge på skuldrene (ufrivillig, men sunblock er altfor mye stress..)
Seinere på dagen ble det bestemt at Tingen, Kris, roger og Red skulle dra på telttur i nærheten av der Kris bor. Vi måtte til og med gjennom en liten bit med skau for å komme oss dit! Skikkelig telttur! Hadde med oss telt, myggspiral, torosuppe, pledd, stormkjøkken og diverse andre nødvendigheter. Stedet var überfint (Kris har ikke vært der siden hun var liten, et under at man fant veien i det heletatt), finere enn man kunne huske.
Det ble tent bål i fjæren (for man bor på en øy og det er sjø overalt..) og kokt suppe og laget toast med ost på bålet. Koselighetsfaktoren var STOR. En gang midt på natten bemerket roger at det  blinket merkelig blått nedi sjøen og at vi måtte komme å se. Det er uten tvil det stiligste jeg noen gang har sett!! Det virket som om stjernene hadde falt nedi havet og lå der og blinket (som å se på stjernehimmelen med andre ord) blått. Politifisk ble de døpt. Har senere (i dag faktisk) blitt oppklart at det faktisk ikke var en fisk (næææh), men en mellomting mellom en alge og et dyr. Navn har det jammen meg også; Morild. (praktisk med venner som har marinbiolog-foreldre)

I dag er jeg litt smålei av folk, men det følger med. Hadde jeg hatt neste bok i serien om the Farseers skulle jeg ha lest den.. Men neida, min mor nekter å kjøpe den til/for meg på amazon.co.uk og ikke finner jeg den noensteds i by'n heller. Litt trassig.
jeg kunne jo selvsagt ha lest en annen bok, men det går bare ikke an når man har begynt på en serie, da skal man lese den ferdig! *nutcase*

Steike så stiiiilfult sprayblogg.no er blitt! Det varmet virkelig mitt hjerte å få se min lille blogg blandt anbefalelsene.. Blandt noen av de artigste bloggerne var jeg nevnt.. Dette er sukkeaktig *sukke*

I'm officially off cat-duty. Ikke noe mer passing av små nøster som løper rundt beina på meg.. Jaja, det merkelige i mine øyne er at jeg faktisk fikk betalt for det. I find it quite neat, though strange..

Dagens artighet: Tragisk.com
Kjekt sted å besøke om man ikke får sove og trenger litt underholdning

Shiny
Postet av: Kristian

Bloggsamfunnet er artig. Man blir "kjent" med folk man normalt aldri ville visst hvem var, og får innsyn i så mange forskjellige livssituasjoner. Jeg har blitt utrolig fascinert, og lært veldig mye om andre... :) Koselig er det jo også! =)

04.08.2004 @ 22:32
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: tok

Når der kommer gang i tingene igen, efter ferien, så kunne vi kanskje holde en blogn'beer for alle bloggerne? Simpelthen treffes IRL, et eller andet sted og ta en pils eller noe...

05.08.2004 @ 00:10
URL: http://tokblog.sprayblogg.no
Postet av: majja

det du trenger er visa kort... eller venner med visa kort, som kan kjøpe for deg... ;P (ikke hint til meg altså...)

05.08.2004 @ 00:21
Postet av: Catherine

Artig å få bloggen sin nevnt på framsida ja, enig der;)

05.08.2004 @ 00:40
URL: http://www.cathweb.net/
Postet av: LinBi

Graaatuleerer med nevningen:)Kjeder du deg? Det gjør ikke jeg, for jeg har flygemaurinvasjon uttafor vinduet og kan derfor ikke åpne det.. Du, den gulvvifta..?;)

05.08.2004 @ 00:52
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Kjempeartig ja, har tenkt på det å møtes IRL, men vi bor så laaangt unna hverandre noen av oss. Men kanskje hvis vi sparer penger så får vi det til eller kanskje sprayblogg spandere en tur på oss, hehe tuller bare.

05.08.2004 @ 04:26
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: delirium

Kanksje bare sprayblogg burde spandert tur på de som snakkes mest og oftest, og lage en "de treffes i RL" artikkel :o)

05.08.2004 @ 11:08
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: parafina

Delirium; jeg tror du er inne på noe der..la dem betale turen for oss! (thumbs up)

05.08.2004 @ 11:49
URL: http://parafina.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Hehe. APC i våre hjerter, Kris! :DGratulerer med nevningen på forsiden, ja. Woho :)Jeg er trett! Hiii, la meg ikke før rundt kl 6 i dag tidlig. Dummeste jeg har gjort på lenge. :p Jåjå! Have fun :)

05.08.2004 @ 16:55
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: delirium

Jeg synes fortsatt det er synd at jeg ikke får skippet de klærne til deg :) De ligger i en haug for tiden og håper jeg skal ta de med til fretex og ikke til søppelkassen!

06.08.2004 @ 11:15
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Per

Vi har faktisk tenkt på noe treff-greier. Vet ikke helt i hvilken form, men noe blir det. Kom gjerne med ideer :)

07.08.2004 @ 21:06
URL: http://team.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

-shit så kult....

10.08.2004 @ 02:50
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

at de planlegger treff vel... dah... Hehehehehe

11.08.2004 @ 03:22
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Ja. Det synes jeg absolutt. Hehehe... Eller kanskje ikke... :s

11.08.2004 @ 03:31
URL: http://ghost.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits