Bobleplast?? Uæææ!!!

Nim fikk link av pappaen sin på mail i dag, jeg er blitt avhengig..
Virtual bubblewrap

Ellers har jeg allerede klart å få en skrape på skjermen til den nye fonen min, ikke heeelt fornøyd med det, sånn egentlig.. Og så har det begynt en ny dude i klassen, det er jo alltis artig med nye folk.

På skolen min er det en gjeng 3. klassinger (mesteparten er buddies av Red sin dude) som spleiset på en kaffetrakter i 1. klasse. To av dem sto foran meg i køen i kantinen i siste friminutt i dag og tømte kaffekannen rett foran øynene på meg. Jeg spurte derfor kantinedamen peeent om de ikke hadde mer kaffe igjen. En av dudsene:  "Drikker du kaffe?? Det er flott!! Hvilken klasse går du i? Andre ja? Da kan du arve kaffetrakteren vår til neste år". Jeg begynnerå bli vant til at totalt fremmede mennesker snakker til meg nå, nesten ihvertfall.. Jeg tror det er en del av det å bli voksen. Småprat på busstoppet og sånt. Uffa.
Jeg fikk siste skvetten av kaffen til kantinedamen. Gratis til og med, siden den ikke var så varm. Jeg liker kantinedamene!!
Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor de tok kaffen jeg skulle ha, når de har egen kaffetrakter på skolen. Muligens fordi det bare var 5 minutter friminutt. Hm.

Shiny
Postet av: amygdala

Strangely addictive, denne bobleplastsiden :-)

04.01.2005 @ 18:52
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
Postet av: amygdala

...ogJust for you: http://folk.uio.no/ingeborb/ken.mp3Hjelper da alltid arme sjeler :-)

04.01.2005 @ 21:54
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Bare et ord, mannfolk :)

04.01.2005 @ 21:56
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Iris

hei. lånte bobleplastlinken din...har ikke hatt det så gøy på lenge

11.01.2005 @ 15:30
URL: http://toppriskubbbe.blogspot.com

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits