Don't fret

Kris var på fest på fredagen. En ganske tragisk fest, sånn egentlig. Vi kjenner jo alle til de arrangerte sotrafestene gjør vi ikke? Nei? La meg forklare. En gjeng "smartinger" finner ut at de skal leie et lokale og ha den superfesten der, og for å være litt smarte tar de 80 kr for at folk skal få komme inn. Det er nemlig en fest for alle det her. Ikke noen aldersgrense. Man ender opp med å vasse i fulle fjortiser (forøvrig ikke en opplevelse jeg anbefaler). For å gjøre det enda mer flott, så finner "vaktene" (svære ungsauer med ordet Vakt på ryggen) på festen ut at de ikke har kontroll over alle folkene lenger og ringer derfor til politiet (politiet er jo varlset om arrengementet må vite, det står jo på nettsidene til smartingene). Det kom hele 8 politifolk kjørende, tror de hadde lite å jøre på.... Tror virkelig de bare ventet på at det skulle skje noe "skummelt" (en slåsskamp i dette tilfellet, ikke noe nytt). Dealen var altså at "festen" skulle vare til 02.30, MEN som sagt så mente vaktene de ikke hadde kontroll (yeah, right..), de stengte derfor av lokalet kl 11.30. Hva annet enn SVINDEL. Ikke noe annet å vente av Sotra er det vel? Det verste er vel at jeg betalte for å være der (ikke helt frivillig, siden naboLine dro meg med dit). *skrubbe vekk stempel på hånden*


Ja, jeg er kanskje en smule negativ for øyeblikket, men det går nok over snart håper jeg.
 

Ellers har jeg lest ferdig the Farseer-trilogy av Robin Hobb. Nå venter the Liveship traders av samme forfatter. Geniale damen..

 


Shiny
Postet av: C

nå tar du litt i mot snille politiet her. greit de fucka up rettsaken til farfaren min, og rota det til mens han egentlig ikke hadde gjort noe, og de er kanskje litt idiot. men de hadde ikke behøvd å komme,å sette opp ekstrafolk på vakt (som sikkert har et liv utenom og, men som pga drittungdom på sotra måtte jobbe en fredagskveld) bare fordi det skulle være fest og de ville være sikre på sikkerheten er jo kanonsnilt! det at det ikke gikk bra er fullt ut arragørenes feil som ikke satt en grense. (og vaktene som ikke kunne en drit)

03.10.2004 @ 18:17
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: C

jaja....jeg kjeder meg og er trøttvil til oslo

03.10.2004 @ 18:20
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: C

*ber på sine knær* få en annen skrift da. vanskelig å lese den der..

03.10.2004 @ 18:28
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Kjedelige greier rett og slett når slikt skjer...

04.10.2004 @ 01:47
URL: http://www.lindaeliseweb.com

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits