Helg allerede ja?

Det er heeeelg!! Takk og lov være priset (eller noe i den duren). Har skaffet meg væske til helgen og greier og greier, jeg er klar for fest hos naboLine i morgen ja :D Feeeeeeeeeest!!

Var en tur i by'n med Nimster (Tingen) i dag, egentlig ganske koselig, men jeg husker ikke hva vi gjorde på. Nei, jo, det husker jeg. Masse vandring og prøvesmaking på sprit. Vi vandret litt småbrisen rundt i byen vi. Det er da en ting jeg aaaldri har gjort før..

På bussen hjem var jeg fremdeles litt påvirket, så samtalen jeg hadde med en jeg gikk på barneskole med (artig kar som kjenner Kjetilpetil) var uhyre morsom. Mest sannsynlig ville den nok vært like morsom i fullstendig edru tilstand, morsom fyr. Morsom er et bra ord.

Mhm.. nå gleder jeg meg bare til i morgen. Skal bli bra det her. Håper jeg.. Trenger noe nytt blod

Shiny
Postet av: Anita

Neste helg kommer jeg til Bergen. Møte meg? :D Hehe.

04.09.2004 @ 14:06
Postet av: C

hehe...kos dere. er for trøtt akkurat nå (Linemor ble litt sur for det, ikke ødelegg huset hennes helt da;P)vi får feste igjen neste helg, da skal jeg ikke jobbe. Ps: Tante prøvde å minne meg på at jeg skulle få 500kr(wææ!...) av henne i tillegg til vanlig gave på 18-årsdagen min hvis jeg greide å holde meg unna røyk(går fint) og alkohol(eh...vel...) til da :P hihihi.dakar naive familie..

05.09.2004 @ 00:26
URL: http://csite.sprayblogg.no
Postet av: c

oppdatering! vet jeg ikke gjør det nå, men det skal da ikke stoppe deg :P

07.09.2004 @ 11:08
Postet av: Anita

Ja, kvinne: Oppdater! :D

08.09.2004 @ 15:42

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits