Musikk = Glede

Jeg er meget glad i Led Zeppelins When the levee breaks, så da jeg fant en orkesterversjon av den med London Filharmoniske orkester tok jeg helt av! Her sitter jeg altså med et stort glis om munnen, blåbærte (anbefalt av Delirium) og druesukker. Kan det egentlig bli bedre?

Lady og landstrykeren kommer på Bergen kino til helgen og siden det da er kinodagen på lørdag koster det bare 25 kr å se den, det tror jeg virkelig budsjettet mitt kan tåle! Av og til smiler verden til en.

Skolen min har en vennskapsskole i Mbala i Zambia, som vi hvert år samler inn penger til. Ikke det tradisjonelle Opersjano Dagsverk altså. Så, ved å gå med bøsse i dag i steden for i morgen (den egentlige bøsse-gå-dagen) har jeg fri i morgen. Jeg klarer fint å være hyggelig med naboer og lignende for å hjelpe foreldreløse med å få en utdannelse. Og så har jeg jo sovet i 14 timer i natt, det hjelper også på hyggeligheten.

Helgen min ble brukt på å se skumle filmer hos min gode kamerat Danny som har projektor og lerret. På fredag så vi One Tree Hill og på lørdag så vi skumle filmer. Følgende ble sett:

- The Amityville Horror (utrolig skummel.. Fikk til og med et lite jentehyl ut av danny)
- Saw (litt treig i begynnelsen, men faktisk utrolig bra og utrolig bra slutt!)
- Cursed (ekstremt dårlig varulvfilm med Christina Ricci i spissen.. Morsom da, men ikke på en god måte)

Halloween har jeg ikke feiret, det måtte isåfall ha blitt Samhain om noe skulle feires i det hele tatt.Shiny
Postet av: vibbi

har ogs kjpt meg blbr te:D

04.11.2005 @ 17:31
URL: http://vibbi.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits