Läkerol; Makes people talk

Dagen i dag begynte med å hilse på de to søte, små nøstene av noen kattunger jeg passer. Er helt forelsket i dem er jeg.. Og i dag var de skikkelig glad for å se meg da jeg kom ned til dem. Koste til og med med meg frivillig! Tøffe kattene..
Roger tok seg også en tur opp hit, no need to say at han digget dem også. Selvsagt. Tøffeste pusene.. Etter å ha spist oppblåst fisk (frityrstekt that is..) til middag dro vi en tur til by'n. Det eneste vi egentlig gjorde fra 18.30 til 22 var å vandre rundt og snakke og spise, egentlig ganske koselig (helt til vi fant ut at vi skulle freake hverandre ut). Duene rundtomkring i byen er ganske godt matet, gjelder også fiskene i muséhagen.. Matet med et par rundstykker.

I morgen skal jeg å bade i Alvøen sammen med Tingen&co. Kan bli artig. Prøver nemlig å bekjempe vannskrekken min. Eheh..

Shiny
Postet av: LinBi

Det VAR interessant! Lov meg at du gir et lite vink hver gang gulvviften din redder et liv. Ok? :)

03.08.2004 @ 02:01
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: LinBi

Har ikke spist jordbær i hele dag! Ach nein.. *sukke* Men skal sjekke prisen imorgen når man har kommet seg på jobb!:)

03.08.2004 @ 02:05
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: Marina

Hadde kattungene oppblåst fisk også, eller er de for unge til det? Kattunger er så utrolig søte at jeg vil ha noen også. Katteallergier er vel ikke farlig?

03.08.2004 @ 02:12
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Anita

Kriiis *ropevilt*Msn?

03.08.2004 @ 03:34
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Delirium

Ah - du svever på en flott sort sky, mens jeg .. jeg er hyllet inn i glemselens grå gjørme... I'm not worthy osv ;) Gratulerer forresten. Hva kan jeg si: bortsett fra tokblogg kunne de ha stjålet linkelisten min! I have damn good taste :oD

04.08.2004 @ 14:39
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Anita

Oh well, det var det jeg lurte på. Ikke så lett å lese ut fra det jeg skrev, kanskje. Hehe. Og adressen er som følger..?Håper du liker Maskeblomstfamilien. Jeg synes den er magisk :) Paperback funker fint det, ja. Rart at det blir så innmari mye billigere bare pga det. Men men. Har du noen bøker å anbefale? (På norsk helst - litt lei av engelske bøker nuh.)

04.08.2004 @ 20:29
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Hiii, jeg 'samler' til mitt eget lille bibliotek jeg. Tar nok dessverre en GOD stund før det kan kalles minibibliotek, til og med. Sukk. Men ja, let i den o' store boksamlingen din, du. Finn noe brukbart. Forresten, du kan få lov til å anbefale noen engelske bøker også. (Hehe, helst ikke den villeste fantasy-litteraturen, men noe à la Maskeblomstfamilien kanskje? :P)

04.08.2004 @ 21:03
Postet av: Linda Elise

Åhh, savner kattungene til min pusi, men de er nå voksen, kos ekstra med pusene...

05.08.2004 @ 04:21
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits