Oh so bored..

Man skriver for tiden lite blogg, men hvorfor skrive om ingenting? Det skjer jo ikke noe, nå som mesteparten av mine venner har reist sin vei. Min heller urovekkende døgnrytme hjelper nok heller ikke på. Man skal visst være med sin bror (roger) i morgen. Mulig han klarer å underholde den stakkarslige lille sjelen jeg har blitt. Ehe.. Jah..
For øyeblikket sitter man her på rommet sitt og drikker kaffe mocca som man har laget selv. Følte seg jammen så snill at man laget en kopp til sin mor i samme slengen.
Fikk melding fra Tingen i dag (and I quote) :

"Jeg har nå fått 1 bok! Å for en nydelig bok det er... The football factory heter den. Genial! Jeg får ikke mange bøker. Pappa sa vi heller skulle bestille på amazon. Jeg kan leve med det. Meg og mamma er venner igjen :) Jeg elsker London! Fint vær er det også! Drikker kaffe på en café nå..yum"

Tenker jeg skal svare på den meldingen snart jeg =) London er verdens beste sted (i mine øyne). Oh so tasty.. Kanskje man skal prøve å få lagt juleferien der i år også? *smiske med foreldre*

Det skoleåret som har vært nå, tror jeg er det beste i mitt liv hittil. På ett år har jeg fått en hel haug med nye venner (inkl. en bestevenn til), venner jeg mest sannsynlig kommer til å ha resten av livet. Kjennes uansett ut som om jeg har kjent Tingen siden jeg var liten, alltid. En buddy spurte for lit siden om hvor lenge Kris&Tingen hadde kjent hverandre. Man svarte "siden august 2003". Buddyen ble litt forskremt. "Virker jo som om dere har kjent hverandre alltid jo! Tenker likt, sier det samme, oppfører dere likt..."
Lever på den der enda.
Har også fått meg en bror dette skoleåret. Kris, som alltid har vært enebarn, fant en bror i roger. Ikke misforstå, er ikke noe days of our lives intrige det her :p Vi er søsken, men har forskjellige foreldre. Strange eh?
Man ser egentlig på Tingen som et søsken også (og krangler ofte med henne som et :p).

Venter for tiden på svar fra inntakskontoret. Svar på om man kommer inn på skolen og linjen man vil.. Og om man gjør det, så krysser man fingrene for at man kommer i samme klasse som sine egne og likesinnede. Hvis ikke blir det nok en del MD-høring på meg neste skoleår...(forutsett at man kommer inn..).

Ida reiser fra oss. Vår alles kjære trønder skal være utvekslingsstudent i Alaska. Et helt år! Vi kommer til å savne henne alle sammen.. *planlegge avskjedsfest og gave* Grumf..
Hvor forlater alle oss?

9 dager til man reiser til Eire!!                                              
                                                                                  I'm watching you..
How's the summer treating you?

Shiny
Postet av: Kristian

Ah, London er bra by... Bloggland er dødt. Sommeren er lavsesong for blogging. Men, vi overlever. Til høsten blir det vel vanskelig å holde tritt tenker jeg.. ;)Ha ei fin helg!

02.07.2004 @ 23:21
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: LinBi

Vi er da noen få som lever enda, det er bare så utrolig lite å fortelle om:) Liker London veldig godt.. Tror vi er minst tjueseks som mener at London er kult ;)

02.07.2004 @ 23:48
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: LinBi

Min døgnrytme? Når jeg har besøk; slukne klokka elleve :) Når jeg er alene; Da døgner man:D Omatt og omatt..

02.07.2004 @ 23:54
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Tjuesyv her :P Kos deg i London og jeg har faktisk prøvd å skrive en post hver dag og hittil har jeg klart det med litt hjelp av fantasien min :) Men trur ikke alle finner det like spennende da.

02.07.2004 @ 23:55
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Linda Elise

Hehe, lett å tenke feil, skulle være kos deg i Irland, men du har nå heller ikke reist da.

02.07.2004 @ 23:59
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Linda Elise

Må bare skrive det her også, du er super heldig. Kos deg i Irland og ta masse bilder så vi får se hvordan det er der. Elsker Irland jeg.

03.07.2004 @ 00:15
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Marina

Bloggeland er dødt. Lenge leve Bloggeland!Skulle ønske jeg kunne dra til Irland, eller nesten et vilket som helst sted som ikke er på gale siden av Atlanteren om ni dager.

03.07.2004 @ 00:28
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: Ingvild/Tingen

*hoppe på* ..ehm, jah.EIRE!

10.07.2004 @ 05:15
URL: http://sirithladwen.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits