Ahh...

Nå hadde man akkurat skrevet et fint innlegg med passende lengde. Men skulle man få legge det ut? Neeeeida, man kommer borti en slem slem knapp som ødelegger liv!!
Ah well, man lærer jo mest sannsynlig av sine feil..

Eksamen i dag. Var ekstremt kjedelig. Holdt på å dø faktisk :p Nesjda, gikk jo ganske greit egentlig faktisk. Fikk oppgaver fra stuff man har hatt om før jul, da man fulgte litt bedre med. Flaks? Yup :D Forlot lokalet kl. 13.45
Ikke nok med at det var kjedelig, var jo sinnsykt bra vær ute! Urettferdig at det som ikke kom opp fikk gå hjem and such. No fair.. Håper dere alle kommer opp i muntlig Naturfag!! *le hysterisk ond latter* (ja, er fult klar over at det er like stor sjanse for at jeg kommer opp som alle andre...)

Man tok bussen til by'n kl 14.30 for å møte Tingen. Hurtigruten var målet faktisk, men vi endte ikke opp der, sjefen var visst sykemeldt. Og jammen meg skulle de ikke ringe når de trenger oss. Artig. Dollar-tegnene har begynt å forsvinne.
Man vandret litt rundt etter bomturen. Skal nevnes at man holdt på å dø av varme. Var herlig!
Ting man har drevet på med:
                                            Vandret
                                            Spist is
                                            Solt seg i parken utenfor Håkonshallen
                                            Tittet på (nydelige!!) sverd i viking-butikk på bryggen
                                            Tittet på nice gutter som brifet med breakingen sin
                                            Solt seg på den blå steinen (mens man holdt på med forrige aktivitet)
                                            Hatt picnic på plenen utenfor teateret (rullekebab2go)
                                            Hilst på løven utenfor Naturhistorisk museum (og tatt bilder)


Mens man satt på den Blå Steinen og tittet i filmavisen kom man over denne "artikkelen". DONNIE DARKO på norske kinoer? 16. juli? For faen!! Dette er rått! Gleder meg som en helt!
(skal nevnes at det ble sendt en god del meldinger til felles Donnie-fans etter at man hadde oppdaget det her). *sukk* Kanskje sommeren blir genial? 

Noen som vet av fest til helgen? Føler for å feire at jeg er ferdig med skriftlig =)


Shiny
Postet av: Anita

Jaa-a, jeg så også at Donnie Darko kommer på kino! I akkurat det samme bladet også, faktisk. Hehe. Uansett, det blir kongebra. Men samtidig litt trist, ettersom den da ikke lenger kommer til å være vår "lille og intime" film, men allemannseie! Grr.Gratulerer med vel overstått skriftlig eksamen. Håper det går bra. Yuck. Tirsdag er tiden for å få vite om man kommer opp i muntlig. Gruer man seg? Oh yeah.

03.06.2004 @ 00:18
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Aaah, ok! Jeg gir meg. Donnie Darko i THX-salen blir storslagent. *glede seg* :D Irland, gitt. For å møte Westlife, eller? ;) Tullemulle. Hva skal du der? Jeg skal til Sverige, jeg. Lenge leve Svinesund! Å kjære vene. Jeg kom på noe! Jeg er heller ikke hjemme! Jaix! :\ Hmm. Jepp. Finfint vær ute. Du er heldig som bor i Bergen. Fineste byen jeg vet om, omtrent. Jeg skal flytte dit når jeg blir større. :)

03.06.2004 @ 00:36
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Ok da. Hvilken nabokommune bor man i da? Hehe. Huff. Oslo ja. Verre enn Haugesund også det. Haugesund er for øvrig en møkkaby. Rastløsheten biter seg fast, og gjør meg gal. Urk.Hehe. Smarte Kris, ta meg seg venner. Kanskje jeg skal ta med meg et par venninner til Sverige? DET hadde vært noe, det. Titte på max feminine gutter og bare sygle vilt. Me likes. :pWææ. Nå er jeg seriøst sulten. Må spise. Mat. Yum. :p Jeg har faktisk nettopp begynt å lese Harry Potter nå, etter å ha nektet blankt å lese dem. Fant ut at det var ok lesestoff. :) Snakkes!

03.06.2004 @ 01:05
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: HP

Den filmen er så sinnsykt rå! Men den tar lang tid å fordøye, tror det er lurt å se den flere ganger!

03.06.2004 @ 03:43
URL: http://hp.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits