Piece of cake?

Jeg har som vane å kalle vibbi for kakesmulen. Jeg ante ikke at slikt kunne provosere henne til å hive en ekte kakemsule på meg under engelsktentamen. Jeg spiste den liksågodt, siden den hadde flydd så langt bare for å besøke meg og de klirrende lysrørene som var plassert så hendig rett bak meg.

Nim hadde også ganske artig oppførsel etter å ha sovet i star wars kø utenfor konsertpaleet i helgen. Ikke mye søvn der i gården nei. Ergo napping i hestehalen min da jeg prøvde å være seriøs og skrive om raseskilleting i sørstatene i usa. Det gikk jo som det måtte gå.

 

Efter tentamen tuslet meg og Vibbi en tur til byn. Siden vi ikke hadde noe bedre å ta oss til (joda, vi hadde nok det, men vi gadd ikke se etter bursdagspresang til roger) så tok vi turen opp til Dhani vi. Der fikk jeg jammen meg smisket til meg en ngt-penn til Vibbs og spist opp kjeksene som roger la igjen der sist gang det var oth-kveld (skal se ny episode hos dhani i morgen.. hihi..). OG vi fikk sjokoladekake!! Og siden dhani er allergisk mot omtrent alt og jeg glemte å ta zyrtec'en min i morges fikk jeg en liten blå pille av ham. Fordi jeg er så søt og snill og grei, selvsagt.

 

Maset om pannekaker tar aldri slutt i dette huset. Den siste måneden har jeg laget pannekaker til mine foreldre omtrent 5 ganger i uken. Ser ut til å ha blitt fast desert eller noe. Me pancakemaster.


Shiny
Postet av: vibbi

*gliiise*pannekanene dine er namm:D og jeg syns kakesmulen var st jeg:D

02.05.2005 @ 20:01
URL: http://vibbi.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits