Hostesaft

Den så så innbydende ut der den surklet rundt i den brune, fine flasken sin. Jeg stresset som en gal med å få opp korken (barnesikret tror jeg ) og sniffet litt forsiktig på den. Nam! Karamellsaus!

Jepp, jeg lot meg lure så grundig.. Den smaker godt i hele 2 sekunder (kanskje litt mindre) og så kommer bismaken. Jeg er ikke så veldig kresen av meg, men det der, det smakte bare fælt.

Jeg skjønner jo det at de ikke kan la slike saker smake superfantastisk godt, for da er det jo meget stor sjanse for en aldri så liten overdose. Men trenger de virkelig å utgi den for å være noe den ikke er? Lureri alt sammen.

Legedamen fant ikke noe skummelt galt med meg, så hun ga meg en resept på hostesaft (som du sikkert har skjønt er jeg ikke videre fornøyd med det). Satt der og følte meg som den hypokonderen. Men men, nå vet jeg i hvert fall at jeg ikke har noen feilfunksjoner. Og i hvert fall ikke lungebetennelse, for det testet de ved å stikke meg i fingeren. Det var i det hele tatt en spennende opplevelse.

I morgen skal jeg på dobbeldate. Kan ikke si at jeg gleder meg noe særlig. Ok, kanskje litt. Skrekkblandet fryd? Skal jo se Serenity på kiiino da, det holder meg og nervøsiteten min i sjakk.

Shiny

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits